До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

12 найкращих чоловічих парфумів

Парфуми — один із найприємніших засобів для догляду, адже певний аромат здатен викликати величезне розмаїття відчуттів, привернути увагу та створити позитивні асоціації з людиною. В цьому матеріалі ви знайдете 12 найкращих парфумів для чоловіків — деякі з них нові, деякі класичні, але кожен, безумовно, справляє враження.

Sauvage Elixir, Dior

Реклама

Sauvage дебютував 8 років тому, в 2015, і досі залишається одним з найпопулярніших чоловічих парфумів. В новій, вибуховій версії парфуму Sauvage Elixir поєднані лаванда, ром з Мартініки, спеції та тепла деревина.

Jazz Club, Maison Margiela Replica

Деревно-пряний аромат Maison Margiela пахне так, як ви очікуєте від аромату, натхненого затишним джазовим клубом Брукліна. У ньому ви відчуєте відтінки рому та листя тютюну, а також запахи лимона, рожевого перцю, олії неролі та ванілі. І, як хороший алкогольний напій, він стає лише кращим з віком.

Bleu de Chanel, Chanel

З моменту свого дебюту понад десять років тому п’янка суміш ладану, імбиру та цитрусових рік за роком полонила тисячі клієнтів. Звичайно, певною мірою це сталося завдяки маркетингу вищого рівня — Мартін Скорсезе знімав кінематографічні рекламні ролики, а покійний Гаспар Ульєль був амбасадором Дому. Однак сам аромат більш ніж заслуговує на свій легендарний статус.

Portrait Of A Lady, Frédéric Malle

Небагато парфумерних брендів викликають такий же ольфакторний кайф, як бренд, заснований Фредеріком Маллем, легендарним паризьким парфумером. Portrait Of A Lady поєднує верхні ноти троянди з чорною смородиною, малиною та гвоздикою, підкреслені п’янкою сумішшю пачулів, сандалу та ладану.

L'Eau d'Issey Pour Homme, Issey Miyake

Фірмовий аромат японського бренду поєднує свіжі ноти юзу, лимона, блакитного лотоса та ветивера з базовими нотами амбри, тютюну, кедра, сандалу та мускусу. Усе це створює ідеальний аромат, яким можна користуватися протягом року.

Smudge, Heretic Parfum

Парфумери Heretic Parfum створюють одні з найкращих ароматів. Smudge — це надзвичайно сексуальний одеколон, який поєднує в собі лабданум, стиракс, сичуанський перець і пачулі, створюючи фантастичний ефект.

Escentric 03, Escentric Molecules

Цей аромат містить ветиверилацетат — відтінок олії ветиверу, який поєднується з оцтовою кислотою для усунення зайвої гіркоти — у супроводі лайма та імбиру. Це інтенсивна суміш, але після кожної краплі ви почуваєтеся відновленими та готовими до будь-чого.

Eau Rihla, Diptyque

Eau Rihla містить суміш пряних, пудрових і гурманських нот Близького Сходу, як-от рожевий перець, шафран, ваніль та ірис. Назва аромату, Rihla, означає "подорож", і це саме так: цей аромат подорожує почуттями та зігріває душу.

H24, Hermès

H24, перший головний чоловічий аромат Hermès за понад 15 років, був би зразковим за будь-якими мірками. Як виявилося, він також пахне фантастично. Це свіже поєднання мускатної шавлії, нарциса та есенції палісандрового дерева. Він закінчується виразним запахом металу. Саме ці парфуми можуть стати вашим постійним фірмовим ароматом.

Paris L'Homme à la Rose, Maison Francis Kurkdjian

Чоловікам слід частіше звертати увагу на квіткові аромати! L'Homme à la Rose від Maison Francis Kurkdjian — це легкі квітково-фруктові парфуми, але на чоловічій шкірі вони звучать так само сексуально, як деревний або шкіряний аромат, але в менш очевидний спосіб — розпалюють цікавість та інтригують.

Oud Wood Intense, Tom Ford

Правда в тому, що всі парфуми Tom Ford неймовірні. Однак Oud Wood здобуває пальму першості завдяки своїй димності, пікантності, деревному відтінку та яскравості. Це справжній альфа-аромат, який має воістину чоловічий запах — у найкращому сенсі.

Rainbow Bar, 19-69

Концепція бренду 19-69 зосереджена навколо вловлювання чітких запахів певного часу та місця. У випадку Rainbow Bar — це західне узбережжя США минулих епох. З теплими нотами бергамоту, бурбону та ветивера цей одеколон шведського бренду — найшвидший спосіб додати трохи каліфорнійського життя у вашу буденність.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.