До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нові фото Тімоті Шаламе у фільмі Bones & All

Тімоті Шаламе, безумовно, у боргу перед Лукою Гуаданьїно. Хоч він узяв участь у низці проєктів у юнацтві, зокрема в серіалі "Батьківщина" й фільмах "Чоловіки, жінки та діти", "Інтерстеллар" та "Міс Стівенс", саме стрічка "Назви мене своїм ім’ям" привела молодого актора до всесвітньої слави. Роль Еліо Перлмана зробила Шаламе новим голлівудським серцеїдом, принесла йому номінації на найпрестижніші кінопремії й проклала шлях до головних ролей у найпопулярніших фільмах: від "Леді-Птахи" і "Маленьких жінок" до "Французького вісника" та "Дюни". Тож цілком зрозуміло, чому Шаламе повернувся до роботи з Гуаданьїно над його новим проєктом.

Тейлор Рассел і Тімоті Шаламе в фільмі Bones & All, 2022Тейлор Рассел і Тімоті Шаламе у фільмі Bones & All, 2022

Фільм Bones & All — це адаптація однойменного роману Камілли Де Анджеліс, у якому розповідається про пару підлітків-канібалів. У синопсисі фільму сюжет описується як "історія першого кохання між Марен, молодою жінкою, яка вчиться виживати в складних умовах, та Лі, запеклим і безправним бродягою". Вони зустрічаються та разом вирушають у подорож. Однак усі дороги ведуть до їхнього жахливого минулого й до боротьби, яка визначить, чи зможе їхнє кохання пережити їхню сутність.

Реклама
Тейлор Рассел і Тімоті Шаламе в фільмі Bones & All, 2022Тейлор Рассел і Тімоті Шаламе у фільмі Bones & All, 2022

У той час, як Тімоті Шаламе грає задумливого Лі, Тейлор Рассел дісталася роль Марен. Серед акторів другого плану — Хлоя Савіньї, Марк Райленс, Андре Голланд та Майкл Стулбарг, який ​​зіграв доброго батька персонажа Шаламе у фільмі "Назви мене своїм ім’ям".

Тейлор Рассел і Тімоті Шаламе у фільмі Bones & All, 2022

Трилер Bones & All має вийти в кінотеатрах 23 листопада, але перед цим його прем’єра відбудеться на Венеційському кінофестивалі у вересні. Про це повідомили в офіційному Twitter фільму 26 липня, і показали два нові кадри.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.