До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Жаб'ячі лапки: нове одіозне взуття JW Anderson

Спершу був клатч у формі голуба. Потім з’явилася сукня-пакет із золотою рибкою. Тепер дизайнер Джонатан Андерсон вибрав нову тварину, щоб популяризувати її у світі моди — жабу.

Реклама

Взуття у формі жаби дебютували на подіумі JW Anderson під час Тижня моди в Мілані. Ці сабо були представлені в жовтому, синьому та класичному зеленому кольорах, й були створені у співпраці з британськими виробниками гумових черевиків Wellipets.

JW Anderson осінь-зима 2023/2024
JW Anderson осінь-зима 2023/2024

Замість типових високих черевиків Wellipets, Джонатан Андерсон представив укорочену версію з відкритою п'ятою. І хоча можна було б очікувати, що прогумовані сабо в формі жаби будуть досить суперечливим вибором взуття, реакція в соціальних мережах виявилася доволі позитивною.

Принц Вільям і принц Гаррі, 1987
Принц Вільям і принц Гаррі, 1987

Компанія Wellipets — відомий виробник чобот-жаб, які прикрашали сторінки таблоїдів у Великобританії 1980-х років. Ці черевики любила принцеса Діана й взувала в них своїх синів принца Вільяма і принца Гаррі. Відтоді ці чоботи стали популярним дитячим взуттям у всій країні.

Принц Вільям і принц Гаррі, 1987
Принц Вільям і принц Гаррі, 1987

У своїй колаборації JW Anderson x Wellipets відроджують веселі дитячі спогади в розмірах для дорослих — для чоловіків і жінок — у трьох кольорах. Ці сабо з'являться у продажу у квітні 2023 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.