До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зіткнення з реальністю: Prada Menswear осінь-зима 2023/2024

Для сезону осінь-зима 2023/2024 Раф Сімонс і Міучча Прада представили колекцію, зосереджену на базових речах.

Реклама

"Ми завжди говоримо про реальність — і ми як дизайнери добре усвідомлюємо, що відбувається у світі, знаємо про проблеми та труднощі, — зауважила Міучча Прада. — Світ переживає складні часи – і ми на це реагуємо. Найчесніше, що ми можемо зробити, це створити щось корисне для людей сьогодні — зіткнутися з реальністю та оформити уявлення про неї через одяг. Ми хочемо створювати одяг зі значенням – саме в цьому полягає цінність моди сьогодні".

Так, структурований строгий крій піджаків та пальт поєднувався з відкритими сорочками, коміри яких звисали над лацканами піджака. У колекції з'явилася низка замшевих курток із яскравими плечима. Куртки-бомбери класичного кольору хакі або темно-синього відтінку з помаранчевою підкладкою стали головними героями сезону. Майже всі моделі носили різні варіанти дербі й нову фірмову шкіряну сумку House, представлену в хромованому, білому, чорному та інших глянцевих відтінках.

Авіаційна тематика з’явилася в Prada у вигляді глиняно-сірої сорочки без ґудзиків і вузьких штанів, що незабаром переросли в різноманітні образи, які грали з пропорціями. Загалом нова колекція Prada прокоментувала численні теми: футуризм, космічну еру 1960-х, агресію, очищення та власні фрагменти історії.

Переглянути всі образи колекції Prada Menswear осінь-зима 2023/2024 можна за посиланням.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.