До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Nike та Tiffany & Co. представили колаборацію

Tiffany & Co. та Nike оприлюднили вироби, які вони випустять у рамках своєї співпраці, зокрема кросівки Nike x Tiffany & Co. Air Force 1 1837 та колекцію аксесуарів зі стерлінгового срібла Tiffany & Co. обмеженим тиражем.

Реклама

Взуття, яке також відзначає 40-річчя Air Force 1, виконано з чорної замші та прикрашене сріблястими деталями над п’ятою, а також свушем знакового блакитного кольору Tiffany & Co. Ця пара вийде разом з лімітованою колекцією срібних предметів, зокрема свистком зі стерлінгового срібла, ріжком для взуття, щіткою для взуття та ярликом для шнурків Nike x Tiffany & Co. Air Force 1 1837.

Кросівки можна буде придбати у двох магазинах Tiffany & Co. у Нью-Йорку: The Tiffany Flagship Next Door і Tiffany & Co. SoHo. Вони також будуть доступні в застосунку Nike SNKRS і в окремих магазинах Північної Америки за ціною 400 доларів США.

Лімітована колекція аксесуарів для взуття за ціною від 250 до 475 доларів буде доступна на сайті tiffany.com у США. У цій новій співпраці Tiffany & Co. переплітає свою спадщину із сучасністю. Нагадування про історію компанії втілено в самій назві спільного взуття Air Force 1, де 1837 рік є роком заснування Tiffany & Co. у Нью-Йорку Чарльзом Льюїсом Тіффані.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.