До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Деніел Лі — новий креативний директор Burberry

Деніел Лі замінить Рікардо Тіші на посаді головного креативного директора Burberry. Про це повідомляє WWD.

Деніел Лі у фіналі шоу Bottega Veneta осінь-зима 2020/2021Деніел Лі у фіналі шоу Bottega Veneta осінь-зима 2020/2021

Представники Burberry заявили, що Деніел Лі офіційно приєднається до команди бренду 3 жовтня. Він працюватиме в штаб-квартирі Burberry й відповідатиме за всі колекції Burberry. Свою дебютну колекцію новий креативний директор представить на Тижні моди в Лондоні в лютому 2023 року.

Реклама

"Деніел — винятковий талант, який має унікальне розуміння щодо сучасного споживача предметів розкоші та великий комерційний успіх, і його призначення підсилює наші амбіції щодо Burberry. Я радий тісній співпраці з ним, і я впевнений, що він матиме той вплив, якого ми прагнемо на цьому наступному етапі, за підтримки наших талановитих і досвідчених команд", — зауважив Джонатан Акеройд, генеральний директор Burberry.

Зі свого боку Деніел Лі сказав, що разом з командою Burberry він "напише наступний захопливий розділ для легендарного британського бренду" і продовжить роботу Рікардо Тіші.

Ріккардо Тіші з моделями після сфого останнього шоу для Burberry сезону весна-літо 2023Рікардо Тіші з моделями після свого останнього шоу для Burberry сезону весна-літо 2023

Деніел Лі народився й виріс у Бредфорді, Англія. Він — відомий дизайнер та один з найцікавіших креативників Великої Британії свого покоління. З 2018 по 2021 рік Даніел працював креативним директором Bottega Veneta. Йому вдалося відродити італійський бренд, привнести в колекції дух молодості й перетворити марку на один з найпопулярніших лейблів в індустрії, що задає тренди. Раніше він також працював у Celine, Maison Margiela, Balenciaga та Donna Karan.

Про головні гіти Деніела Лі для Bottega Veneta читайте за посиланням.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.