Трендові способи стилізації кардиганів у сезоні осінь-зима 2024/2025

Настала осінь: листя змінює колір, а магазини заполонені продуктами з гарбуза. Це означає, що настає сезон светрів. Цієї осені, серед великої кількості стильних варіантів, наш фаворит – кардиган.

Кардигани цієї осені – це не просто комфорт і тепло, це можливість для самовираження, експериментів і створення унікальних образів, які будуть актуальними не лише восени, але й протягом усього холодного сезону. Для сезону осінь-зима 2024/2025 цей універсальний елемент одягу з’являвся на подіумах найвідоміших модних будинків. У Prada кардигани в яскравих кольорах були поєднані зі строгими спідницями-олівцями чорного та сірого кольорів, у Miu Miu кардигани вдало комбінувалися з багатошаровими образами у класичному стилі, а на показі Paco Rabanne можна було побачити об’ємні кардигани у стилі "дідуся", які одягали поверх картатих костюмів. Вони підкорили не лише своїм дизайном, але й своєю функціональністю: кардигани легко комбінуються з різними речами, дозволяючи створювати багатошарові образи.

Кардиган – це не просто трендова річ, він здатен стати основою для різноманітних аутфітів, підходячи як для походів в офіс, так і для повсякденних прогулянок. Його можна легко носити аж до весни, і він буде мати доречний вигляд у будь-якій ситуації. Далі кілька ідей, як носити кардиган цієї осені.

Шкільний шик

Цей образ від Miu Miu — справжня гра на багатошаровості. Одягніть кардиган поверх в'язаного жилета і сорочки на ґудзиках, щоб створити більш класичний та стриманий ораз. Повна спідниця додає легкості, а байкерські черевики додають трохи зухвалості та завершують образ.

Гра з принтами

Вам здається, що "більше" — це занадто? Ні, іноді більше справді означає краще. В шоу Paco Rabanne поєднували кардиган у стилі "дідуся" з різноманітними принтами та текстурами — від клітинки до смуг. Щоб зберегти баланс у такому образі, додайте класичний чорний піджак і акуратні туфлі, які зможуть врівноважити яскравий верх.

Червоний та фіолетовий

Яскраві червоні та фіолетові кардигани у поєднанні з елегантною сірою спідницею-олівцем створюють стильний контраст. Завершіть образ яскравими туфлями та капелюхом – начебто несподіване поєднання, але воно має неймовірно стильний вигляд.

Сірий – новий чорний

Кашеміровий одяг завжди символізував комфорт, але цієї осені ви можете вивести його за межі домашнього використання. Поєднайте свої улюблені сірі кашемірові штани з елегантними аксесуарами, такими як м’які шкіряні балетки та сумка-браслет. Такий образ буде виглядати стильно й витончено навіть на офіційних заходах.

Кардиган-сукня

Сукня-кардиган як в осінній колекції Bally нагадує культові образи з фільму "Париж, Техас". Для створення більш придатного для щоденного носіння образу, додайте чорну мініспідницю. Аксесуари також повинні бути легкими та кокетливими, щоб підкреслити грайливість цього образу.

За матеріалом vogue.com

Популярне на VOGUE