Смужка – найстильніший принт цього літа

Смужка вже давно стала частиною сезонних модних трендів. Це літо не стало винятком. Від спідниць і сорочок, до жакетів і сміливих та яскравих монолуків – vogue.ua зібрав найстильніші смугасті образи в колекціях весна-літо 2022.

imageCourreges
Bottega Veneta

Звісно, почесне місце посідають смугасті сукні. Дизайнери запропонували різноманітні варіації класичного принту — від горизонтальних і вертикальних смуг різної ширини й відтінків до візерунків, що розмістилися в хаотичному напрямку на тканинах. Вподобати якусь модель можна в колекціях Bottega Veneta, Courreges, Balmain і Jil Sander. Окрім очевидної стилізації, цього літа можна скористатися варіантом, що його запропонували Tory Burch: бренд поєднав смугасту сукню з яскравим корсетом як акцентною деталлю.

Balmain
Jil Sander
Tory Burch

Окрім суконь, смужка знайшла своє місце на всіляких комплектах. Victoria Beckham зробили ставку на невагомий костюм, що складається із сорочки з акцентною лінією талії та штанів. А Max Mara вміло поєднали найстильніші кольори сезону – жовтий і блакитний – у тандемі подовженої сорочки, виготовленої в утилітарному стилі, та мініспідниці.

Max Mara
Victoria Beckham

Якщо смугастий total look здається занадто важкою стилізацією, рекомендуємо розпочати з однієї речі цього принту. Надихнутися можна колекцією Chanel, що представили максіспідницю, здатну вмить перенести до літнього узбережжя, а також Saint Laurent. Цей бренд поєднав класичну блузу смугастого принту зі штанами з високою посадкою та яскравими рукавичками – аксесуаром, який, упевнені, ще повернеться до головних трендів майбутнього сезону.

Chanel
Saint Laurent

Популярное на VOGUE