Шоколадні лофери: те, що треба цієї осені, щоб не бути, як всі

Лофери є позачасовим взуттям, яке щосезону заволодіває нашою увагою. Цієї осені радимо урізноманітнити улюблену модель найбажанішим відтінком сезону – шоколадним. Розповідаємо, які лофери варто обирати в солодкому коричневому та з чим їх поєднувати.

Raimonda Kulikauskiene/Getty Images

Коричневий у всіх проявах є наймоднішим кольором сезону осінь-зима 2024/2025, отже не дивно, що за останні декілька тижнів серед модниць був помічений взуттєвий тренд – лофери у відтінку чорного шоколаду. Здається, це ідеальна альтернатива чорним лоферам цього (і не тільки) сезону.

Jeremy Moeller/Getty Images

Raimonda Kulikauskiene/Getty Images

З шоколадними лоферами легко створити образи з будь-якими елементами гардероба будь-якого кольору. Класичні прямі джинси чи костюмні штани, мініспідниці та трикотажні сукні, бермуди та максіспідниці – глянцевий коричневий гарно доповнить стилізацію класичним блиском. До того ж шоколадний відтінок є влучним доповненням однотонних образів. Наприклад, у чорному total look шоколадні лофери не вибиватимуться із загальної картини, а у світлому образу не обтяжуватимуть стилізацію.

Christian Vierig/Getty Images

Christian Vierig/Getty Images

Щоб знайти свою пару лоферів, важливо спробувати різні моделі: на грубій та тонкій підошві, з видовженим носком та з квадратним, з декоративними елементами та без. Пропонуємо роздивитися ці 10 пар шоколадних лоферів, аби обрати свою ідеальну пару:

Prada

Loewe

Khaite

Le Monde Beryl

Sebago

Hereu

Aeyde

Brunello Cucinelli

Ganni

Valentino Garavani

За матеріалами vogue.it

Популярне на VOGUE