Мішкуваті джинси + лофери — наймодніше поєднання цієї осені

Є комбінації, які завжди мають свій фан-клуб. Серед них мішкуваті джинси та лофери. Це взуття має елегантний і стильний вигляд, тоді як мішкуваті джинси залишаються в центрі уваги завдяки своїй невимушеності. Таким чином досягається гармонійне поєднання, яке важко ігнорувати, оскільки воно представляє найкраще з обох світів комфорт і стиль. Vogue.ua зібрав 5 способів носити мішкуваті джинси та лофери цієї осені.

Мішкуваті джинси + лофери + блейзер із тваринним принтом

Marine Serre

У 1920 році Christian Dior і Lanvin додали леопардовий принт до своїх колекцій, і відтоді він назавжди вкарбувався в ДНК багатьох модних брендів. Утім, пропозиція Marine Serre спонукає поглянути на зміїний візерунок, щоб надати гардеробу неперевершеного стилю за допомогою блейзера. До такого вражаючого виробу варто додати мішкуваті джинси, чорну сорочку та пару лоферів.

Мішкуваті джинси + лофери + шкіряна сорочка

Victoria/Tomas

У своїй осінньо-зимовій колекції Victoria/Tomas зробили ставку на базовий одяг. Але на відміну від інших брендів, вони не вибрали мінімалістичну стриманість. Тут був баланс між текстурами, відчуття тепла і холоду, елегантність і невимушеність, що вилилось у плавність таких речей, як мішкуваті джинси, та бунтарський характер шкіряної сорочки, а також пари лоферів на обʼємній підошві.

Мішкуваті джинси + лофери + біла куртка

Mommanwa

Корейський бренд Mommanwa довів, що найпростіші комбінації іноді виявляються найефективнішими. У колекції, що зосереджувалася на андрогінному одязі, джинси, куртки та взуття на спортивній підошві показують індивідуальність. Біла куртка на подвійній блискавці була прелюдією до пари мішкуватих потертих джинсів та, звісно, чорних лоферів на трековій підошві.

Мішкуваті джинси + лофери + укорочена футболка

Mikage Shin

В осінньо-зимовій колекції Mikage Shin делікатні елементи, такі як фактурна блуза з довгими рукавами й укорочена футболка, поєднувалися з більш сміливими, як-от пара "пухнастих" мішкуватих джинсів. Безсумнівно, все вбрання кричить "Подивись на мене!", навіть у дрібних деталях, таких як лофери на масивній підошві, прикрашені перлами. Ідеальний варіант для тих, хто любить бути в центрі уваги.

Мішкуваті джинси + лофери + біла сорочка + краватка

Elisabetta Franchi

Elisabetta Franchi повернули поєднання білої сорочки з краваткою, яка безтурботно розміщується на шиї для максимального ефекту під час показу сезону осінь-зима 2024/2025. Це справжня мрія тих, хто любить стиль преппі, де орієнтиром слугує одяг британських шкіл, але з родзинкою.

За матеріалами Vogue.mx.

Популярне на VOGUE