Гумовці – гіт осені 2024 серед взуття

Недавно в Англії відбувся фестиваль Glastonbury, де серед зіркових гостей був помічений новий взуттєвий тренд – гумовці. Ми впевнені що цієї осені саме гумові чоботи будуть однією з найбажаніших пар взуття серед модниць.

Сієнна Міллер. Photo: Dave Benett/Getty Images

Не секрет, що Glastonbury відбувається у сільській місцевості, якій притаманний характерний англійський клімат з дощем, сирістю та вологістю. Саме тому протягом багатьох років такі знаменитості, як Кейт Мосс, Алекса Чанг та Поппі Делевінь були помічені на фестивалі у гумових чоботах та куртках Barbour.

Ще у 1844 році цей бренд заснував Джон Барбур. А виготовляли в ньому водонепроникний одяг для рибалок, мисливців та сільських мешканців. Нині ж гумовці вважаються трендовим взуттям, для якого волога погода не є обов'язковою, тому що модниці обирають ці чоботи для стилю та безумовного комфорту.

Саффрон

Цього року гумовці для фестивальних образів обрали Сієнна Міллер та акторка Саффрон Гокінг. Міллер поєднала чорні гумові чоботи з білими балоновими штанами та картатою сорочкою на блискавці, а Саффрон взула гумовці до образу з коротких шортів, чорного боді, утилітарної куртки та панамки. Намисто з перлин стало головною прикрасою в образі акторки.

За матеріалами vogue.es

Популярне на VOGUE