Ця сукня – ідеальний варіант від Емілі Ратаковскі на прохолодний сезон

Що холодніше стає на вулиці, то тепліші речі займають передні полички у шафі. Вибір суконь теж переосмислюється, а якщо ви шукаєте ту єдину, яка стане основною цього сезону – слідуйте вибору Емілі Ратаковскі й придивіться до сукні-светра.

Емілі Ратаковскі. Photo: Raymond Hall

Сукня-светр з довгими рукавами та високим горлом – гіт цієї осені. Щоб упевнитися в цьому, зверніть увагу на пропозиції брендів. Max Mara представили максісукню з в'язкою "косичка". Isabel Marant – мінісукню-водолазку у стилі бохо. А молодий бренд Duran Lantik пропонує мінісукню з переосмисленими пропорціями. Словом – цього сезону є з чого обрати.

Max Mara осінь-зима 2024/2025

Isabel Marant осінь-зима 2024/2025

Duran Lantink осінь-зима 2024/2025

Багато відомих модниць вже активно обирають цю сукню. Зокрема Ельза Госк, Тіффані Гсу та Емілі Ратаковскі. Остання неодноразово потрапляла в кадр саме у сукні-светрі. Ратаковскі була помічена у сірій мідісукні з V-образним декольте, яку зірка поєднала з чорними чоботами. А під час прогулянки містом її помітили в яскравій червоній мінісукні, яку Емілі доповнила чоботами на тонких підборах та маленькою сумкою-клатчем.

Емілі Ратаковскі. Photo: MediaPunch/Bauer-Griffin

Цьому тренду також пасує популярність довгого светра, який, за сприятливої довжини, легко перетворюється на сукню.

За матеріалами vogue.fr

Популярне на VOGUE