Блуза з воланами в стилі бохо — трендова річ цього сезону

Цього сезону деякі тренди 2000-х актуальні як ніколи. У сезон, коли такі бренди, як Balenciaga, відродили джинси карго, а топ-метелик, прикрашений кристалами, зʼявився в гардеробі більшості It-girls, ще одна тенденція з "нульових", яка зараз популярна, — це блузи з воланами. Почавши свою історію в 1970-х, вони швидко стали культовим одягом. Ця елегантна блуза стане ідеальним варіантом на щодень у сезоні осінь-зима 2024/2025.

Chloe

Від Періс Гілтон до Ніколь Річі, Брітні Спірс, Ліндсі Лохан та навіть героїнь культових серіалів 2000-х, таких як Блер Волдорф із "Пліткарки" чи Фібі Голлівел із "Всі жінки відьми": майже всі знаменитості того десятиліття стають головним модним натхненням, коли мова заходить про повернення блуз із воланами.

Ліндсі Лохан, 2000 рік

Блузи та топи з воланами і рюшами повернулися, та цього разу з виразною витонченістю, пов’язаною з текстилем і візерунками. Цій ностальгії ми завдячуємо головним подіумам світу: саме дизайнери запропонували нові рідкісні, сміливі та часто геніальні вироби, щоб належним чином відтворити цю тенденцію. У їхніх мудбордах сезону осінь-зима 2024/2025 можна було побачити варіанти блуз із воланами, характерні для 1990-х і 2000-х років. Очевидно, що саме бренд Chloé став лідером цієї бохо-революції з блузами пісочного кольору.

Jacquemus

Авангардний бренд Ester Manas, відомий тим, що винайшов концепцію One Size Fits All, запропонував топ з рюшами та торочками, тоді як Jacquemus, вірні своєму елегантному та повсякденному стилю, представили модель із великими об’ємами та графічними деталями.

Ester Manas

Коли новий тренд зʼявляється на подіумах, він швидко проникає в гардероби головних законодавиць моди. Це випадок Белли Гадід, яка з початку своїх стосунків з Аданом Бануелосом культивувала естетику Western, та наприкінці літа переключилася на бохо. У своєму Instagram знаменитість нещодавно опублікувала образ у флористичному топі від Valentino, доводячи, що цей стиль нікуди не подінеться.

Від блуз із квітковими аплікаціями до моделей із мереживними деталями: кожен виріб допоможе передати розслаблену та вільну сутність стилю бохо цієї осені. Поєднуйте їх з одягом з торочками, а також з джинсами з високою посадкою або довгими асиметричними спідницями. Аксесуари, як-от плетені шкіряні ремені та намиста з бісером, додадуть ідеальний завершальний штрих.

Blumarine

Khaite

Vailant

Roberto Cavalli

Chloe

За матеріалами vogue.fr

Популярне на VOGUE