Блейзер + штани кльош – стильне поєднання цього сезону

Штани кльош, які зазвичай асоціюються з диско-модою 1970-х, набули сучасного вигляду, який, окрім ностальгії, стає синонімом сучасності та елегантності. Модниці довели, що цей одяг є надійним вибором, коли погода починає змінюватись із сонячних на похмурі дні. Їхня нескінченна універсальність дозволяє їм постійно оновлюватись, ставши цього сезону, з точки зору стилю, ідеальними союзниками найелегантніших блейзерів.

Альянс, який десятиліттями "кричав" про стиль, витонченість і жіночність. Він знайшов своє місце і в трендах сезону осінь-зима 2024/2025: від пропозицій у стилі бохо-шик від Chloé до Louis Vuitton. На вечерю, на зустріч з друзями чи для офісного дрескоду, ретро-сутність штанів кльош і формальність блейзера стануть варіантом, з яким не доведеться надто старатися.

Твідовий блейзер і джинси кльош в стилі бохо

Chloe

Тренди цієї осені вказують на відродження естетики бохо, де витончені матеріали замінюються на більш повсякденні, але однаково елегантні тканини. Французький бренд Chloé майстерно демонструє це явище, де джинсові штани з розкльошеними штанинами ідеально поєднуються з твідовими жакетами та повітряними блузами. Ідеальний образ, який можна носити в будь-який день тижня, демонструючи високий рівень стилю та гламуру, і все це завдяки цьому непереборному ретро-штриху.

Розкльошені штани та синій блейзер

Морський образ характеризується поєднанням синього та білого кольорів разом із великими ґудзиками, як правило, золотого кольору. Такі блейзери панують в американській естетиці, як-от у Tommy Hilfiger і Ralph Lauren. Ці бренди без вагань обирають класичний і позачасовий стиль, поєднуючи блейзер із кремовими штанами широкого крою. Таким чином, у легкий спосіб вони створюють ідеальне доповнення, щоб додати вишуканості будь-якому вбранню.

Розкльошені замшеві штани та блейзер

Варто також використовувати вінтажну сутність штанів кльош, і що краще, ніж замшева тканина, щоб втілити моду, яка з великим успіхом тріумфувала в 1970-х роках, не боячись найсміливіших моделей. Обирайте замшевий костюм, який підкресліть не лише обраний колір, але й м’якість тканини, створюючи елегантність.

За матеріалами Vogue.mx.

Популярне на VOGUE