Streetstyle: який тренч купити цієї осені

Восени тренч — найулюбленіша річ в гардеробах модниць. Цей практичний плащ вписується в будь-який стиль, а головне, має фантастичну здатність робити навіть найпростіші образи стильними. Але як верхній одяг зі сторічною історією може залишатися актуальним і сучасним навіть сьогодні? Відповідь дуже проста: лаконічний і безгендерний силует у поєднанні з можливістю вибрати модель з будь-якої тканини і кольору, роблять тренчкот найбажанішим одягом. Незалежно від вбрання, яке ви носите, обов’язково знайдеться тренч, який підійде саме вам: від класичної двобортної моделі бежевого кольору до шкіряних і лакових варіантів.

Б’янка Балті

Дженніфер Лоуренс

Тренч став культовим верхнім одягом навіть серед знаменитостей: Б’янкаБалті на Венеційському кінофестивалі у 2023 році продемонструвала довгий джинсовий тренч великого розміру, який є одним із беззаперечних трендів наступних сезонів. Дженніфер Лоуренс вибирає класичний тренч свинцевого кольору у маскулінному силуеті, щоб доповнити широкі штани та балетки. Аби зрозуміти, який тренч варто придбати цієї осені, ми зібрали для вас 7 найкращих варіантів.

Бежевий тренч

Почнемо з бежевого тренча, вічної класики, яка ніколи не втомлює. Вибирайте модель із простими лініями, двобортну або однобортну, у різних відтінках нюда. Носіть такий тренч у повсякденному житті, як Гейлі Бібер, із вільними джинсами та кросівками, або із сорочкою та краваткою, біркенштоками і шкарпетками.

Гейлі Бібер

Джинсовий тренч

Серед беззаперечних трендів цієї осені — довгий тренч із денімум’якого крою. Його можна носити на голе тіло з колготками та високими чоботами або доповнювати образ джинсами, світло-блакитною сорочкою та контрастними аксесуарами, як-от чорна бейсболка і сумка Hermès.

Сірий тренч

Сірий є одним із наймодніших кольорів цього сезону, що мотивує вибрати саме сірий тренч — від яскравого світлого відтінку до свинцевого. Носіть його, комбінуючи декілька відтінків сірого в одному образі, або поєднуйте з білими, рожевими і блакитними речами.

Шкіряний тренч

Шкіряний тренч має особливий шарм. Незалежно від кольору, найкраще завжди вибирати варіант мінімалістичного силуету, щоб максимально підкреслити характер тренча. Його можна носити з вільними джинсами або красивою асиметричною білою сукнею, як у Жанни Дамас.

Жанна Дамас

Фісташковий тренч

Фісташковий тренч — ідеальний варіант, якщо ви шукаєте класичну і універсальну модель небанального кольору, яку легко поєднувати з джинсами в повсякденних образах, а також із романтичними сукнями в стилі бохо.

Вініловий тренч

Серед трендів цього сезону — лакований тренч яскравих поп-кольорів, від синього електрик до шокуючих рожевих і червоних відтінків. Носіть його як акцентну деталь в образах total-black або доповнюйте вбрання зі смугастою сорочкою та білими човниками.

Короткий тренч

Легкий і практичний верхній одяг, який ідеально підходить для повсякденних образів. Його можна носити як сукню, залишаючи ноги відкритими, або поєднувати з класичними прямими чорними джинсами та ботильйонами — найкращий вибір для робочих буднів.

За матеріалами vogue.it

Популярне на VOGUE