Streetstyle: як носити бретонку цієї осені

Цієї осені смугасті блузи та матроські футболки стають беззаперечними головними героями найелегантнішого гардероба. Їхня чарівність полягає в їхній здатності додавати позачасовий штрих будь-якому одягу, що робить їх ідеальним вибором на щодень. Лонгсліви та джемпери в смужку, які ще називають бретонками, вже кілька десятиліть вважаються класикою, а їхня популярність є незмінною завдяки універсальності. Прийдешньої осені вибирайте різноманітні варіації: і з тонкими ніжними смужками, і більш сміливі й широкі. Спектр кольорових комбінацій також великий: від традиційного білого та темно-синього до більш яскравих тонів, як-от червоний, смарагдово-зелений або навіть рожевий.

Для повсякденного образу поєднуйте брентонку з джинсовими шортами чи штанами та шкіряними босоніжками. Цей комплект ідеально пасуватиме для прогулянки містом чи пообіднього шопінгу. Якщо ви віддаєте перевагу більш витонченому стилю, робіть ставку на смугасту блузу нейтральних тонів і поєднуйте її з мідіспідницею та туфлями на підборах. Звичайно, додайте золоті аксесуари для невимушеної елегантності.

Бретонки з їхніми культовими смугами цього сезону були переосмислені й осучаснені — мають розкльошені рукави та V-подібні викоти. Такі моделі не лише комфортні, а й по-французьки елегантні і підходять на всі випадки життя. Не соромтеся поєднувати їх із бежевими джинсами і, звичайно, білими штанами.

Щоб доповнити образ, вибирайте мінімалістичні прикраси, як-от невеликі сережки або ніжні намиста, та сумки з чорної шкіри або натуральних волокон. Великі протисонцеві окуляри та капелюхи додадуть нотку гламуру та вбережуть шкіру від сонячних променів.

За матеріалами vogue.co.uk

Популярне на VOGUE