Streetstyle: довгий светр + джинси – модне поєднання цієї осені

Сезон светрів офіційно почався. Це ідеальний предмет, щоб зустріти найхолодніші дні зі стилем та вишуканістю. У пошуках ідеального дизайну модниці знайшли оверсайз силует для оновлення свого гардеробу. Чудовим доповненням до таких довгих светрів будуть джинси. Є різні способи увійти в цей тренд: від більш повсякденного образу з мішкуватими джинсами до більш вишуканого – з джинсами прямого крою для тих, хто цінує позачасовість. Vogue.ua зібрав найстильніші образи модниць та зʼясував, як ефектно носити довгий светр і джинси цієї осені.

Довгий светр + джинси прямого крою

Така стилістична формули чудово пасуватиме для офісного дрескоду або формального середовища. До довгого светру варто додати джинси прямого крою, традиційний силует, який випромінює витонченість.

Довгий смугастий светр + білі джинси

Для повсякденного розслабленого образу варто обрати светр зі смугастим принтом — візерунком, який ніколи не виходить з моди — і вільні білі джинси. Ця комбінація ідеально пасує для захисту від вітру, не втрачаючи нотки стилю. Що стосується взуття, буде достатньо балеток, бажано з трикутним мисом, але інші моделі, як-от мюлі або байкерські чоботи, також підійдуть.

Довгий светр + широкі джинси + блейзер

Довгий светр з університетськими нашивками – ідеальний привід для створення автентичних образів. Поєднуйте його з широкими джинсами та улюбленими кросівками. Додайте також блейзер або шкіряну куртку, якщо температура продовжує падати.

Довгий светр + класичні сині джинси

Цікавим у довгих светрах є те, що вони можуть адаптуватися до будь-якого віку та особистості, від більш безтурботного вигляду до елегантного, де вони заграють з класичною формою прямих джинсів. Ідеальним аксесуаром стануть ботильйони або туфлі на підборах.

Довгий кардиган + джинси з високою посадкою

Осінні вихідні ідеально пасують для тренду на довгі светри, а оскільки це більш спокійний контекст, ми схилятимемося до яскравих кардиганів на ґудзиках. Додайте лише джинси з високою посадкою та кросівки на обʼємній підошві.

Довгий светр поло + джинси вільного крою

Інвестиція в довгий светр типу поло — мудрий крок цього сезону. Щоб надати йому кращого вигляду, достатньо вільних джинсів, що створить більш безтурботний ефект.

За матеріалами Vogue.mx.

Популярне на VOGUE