Streetstyle: 8 наймодніших сумок цього сезону

Нещодавні покази колекцій весна-літо 2025 принесли чимало стилю для натхнення для майбутнього сезону, але найактуальнішими тут і зараз є вбрання гостей модних столиць. На вулицях у руках модниць були помічені Buckle від Prada, Le City від Balenciaga та Hug від Ferragamo, а також культову Neo Speedy від Louis Vuitton – джинсову версію фірмового аксесуару Speedy з монограмою, представлену Марком Джейкобсом у 2005 році. Vogue.ua зібрав найстильніші образи streetstyle-зірок та зʼясував, які сумки обожнюють модниці цього сезону.

Сумка з пряжкою

Мінімалізм продовжує панувати в індустрії моди. Сумка з пряжками впевнено доповнить найелегантніший образ.

Сумка з короткими ручками

Сумки з короткими ручками завжди супроводжують найрізноманітніші образи streetstyle-зірок. Цього сезону рекомендуємо робити ставку на моделі нюдових та коричневих відтінків.

Сумка з тваринним принтом

Найлегший спосіб додати анімалістичні принти до свого гардероба — почати з аксесуарів. Сумки з такими візерунками чудово поєднуються як з класичними образами, тренчами, пальтами чи в’язаними светрами, так і з більш сміливими ансамблями. Вони додають акцент і завершеність будь-якому вбранню, дозволяючи виділитися.

Велика сумка-тоут

На противагу мікросумкам цього сезону зʼявилися обʼємні тоути – усе заради практичності. Тепер не потрібно обирати між помадою, телефоном та гаманцем, складайте у свою сумку все і одразу, адже вона вмістить усі необхідні дрібнички.

Сумка із заклепками

У 2024 році тренди у світі аксесуарів демонструють повернення до ідеї надмірності: більше — краще. Це чітко простежується у багатьох моделях сумок, що домінують на подіумах і у вуличній моді. Особливої популярності набувають сумки із заклепками, які стали символом індивідуальності та виразного стилю.

Сумка на ланцюжку

Практична та мінімалістична, сумка на ланцюжку з легкістю може замінити прикраси, адже їй під силу правильно розставити в образі акценти. Носіть її з улюбленою чорною сукнею та високими чоботами.

Зручна сумка на плече

Під час вибору зручної сумки на кожен день, варто звернути увагу на її форму. Цієї осені особливо популярні структурні моделі, як-от культова Saddle від Dior, а серед найбажаніших кольорів – білий, чорний, коричневий та винний.

Клатч на щодень

Клатчі можуть викликати асоціації з вкрай непрактичними сумками, у яких вміщаються лише найнеобхідніші дрібні речі. Однак цього року з’явилися нові види цих аксесуарів, які стануть практичним супутником у повсякденності. Одними з найпопулярніших будуть клатчі бордового кольору.

За матеріалами Vogue.co.uk.

Популярне на VOGUE