Happy Kasta Day: 8 речей, які можна купити на KASTA з величезними знижками

KASTA — найбільший в Україні маркетплейс одягу, взуття та аксесуарів — святкує у серпні день народження і на честь свята сам дарує круті подарунки. У межах Happy Kasta Day з 5 до 18 серпня команда маркетплейсу підготувала величезні знижки до 90% на улюблені бренди. Таку можливість пропускати не можна, тому ми поринули у цей вир і обрали 8 речей, які стануть класною інвестицією у ваш гардероб.

Сукня Valentino

Не всі знають, але на KASTA можна знайти не тільки масмаркет-бренди чи середньої категорії, а й люксові. Особливо приємно купувати їх зі знижками, щоб додатково порадувати себе. Одна з наших головних знахідок — сукня-футляр Valentino, у якій хижий принт поєднується з фактурною спідницею. Так, це річ не на щодень, але який у неї характер!

Сукня Valentino

Кросівки PUMA

Червоний колір знову повертається на модні радари цієї осені, тому було вдвічі приємніше знайти ці червоні кросівки PUMA з приємною знижкою. Вони стануть класним доповненням як кежуал-образам із улюбленими білими джинсами, так і для монохромних ділових ансамблів, додавши їм легкості.

Кросівки PUMA

Тренч The Kooples

Осінь набагато ближче, ніж здається, отже час розпочинати підготовку до сезону вітрів та дощів. Найкращим другом тут може стати тренч — нам сподобалася класична модель The Kooples, яка органічно впишеться в будь-який гардероб.

Тренч The Kooples

Светр COS

COS — один із найулюбленіших брендів мінімалісток завдяки поєднанню витриманого дизайну, якісних матеріалів та приємної ціни. У межах Happy Kasta Day також можна знайти чимало цікавих позицій від цього шведського бренду. Наш фаворит — бежевий светр у смужку, доречний і для перших прохолодних вечорів у серпні, і для багатошарових осінніх образів.

Светр COS

Джинси Diesel

Більш ніж 13000 пар джинсів представлені на сайті KASTA, але не треба жахатися цієї цифри — завдяки зручним фільтрам можна швидко знайти пару, яка чекає саме на вас. Наш серфінг сторінками допоміг відшукати справжній скарб — джинси Diesel із заниженою талією у найкращих традиціях естетики Y2K, яка знову повернулася на модні радари. Додаткова приємність — знижка на цю пару сягає 91%.

Джинси DIESEL

Сумка Michael Kors

Купувати аксесуари онлайн — це суцільне задоволення, адже не треба турбуватися про розмір і можна годинами обирати ту саму сумку, розглядаючи кожну модель з усіх боків. До речі, зараз одними з найактуальніших є місткі сумки-тоути, які готові стати нашими найліпшими подругами на весь день.

Сумка Michael Kors

Сукня-поло Lacoste

Тенісна естетика задала настрій цьому модному літу, а це означає, що всі погляди знову прикуті до французького бренду Lacoste. Наш вибір у цьому стилі на KASTA — довга сукня-поло.

Сукня-поло LACOSTE

Сумка Le Comptoir de La Plage

Плетені сумки — ще одна річ, яка надовго прийшла до модних гардеробів. Для нас вони — символ літа, який так і хочеться забрати із собою вже в осінній сезон. Цю модель — ідеального розміру і з правильним щільним плетінням — нам вдалося знайти завдяки вішлисту від модного телеграм-каналу VOLICHKA — платформа співпрацює з відомими українськими інфлюенсерами, які діляться своїми знахідками з аудиторією. Більше вішлистів можна подивитися за посиланням.

Сумка Le Comptoir de La Plage

Популярне на VOGUE