Костюми — знаковий елемент гардероба Джулії Робертс уже понад 30 років

NAME
26 октября 2022

Під час промотуру фільму "Квиток до раю" Джулія Робертс разом із Джорджем Клуні стали гостями шоу Jimmy Kimmel Live!. Для цього виходу акторка вибрала костюм з колаборації Gucci x adidas. Ця класична двійка зі штанів і жакета доповнена логотипами обох брендів на грудях, знаковою потрійною смужкою adidas на штанях, а також оздобленням зі штучного чорного хутра на манжетах.

imageДжордж Клуні та Джулія Робертс

Хоча щораз більше і більше жінок вибирають костюми для різноманітних подій і світських виходів, Робертс уже давно є поціновувачкою цього типу одягу. Понад 30 років тому, на церемонії "Золотий глобус" у 1990 році, вона дістала нагороду за роль у фільмі "Сталеві магнолії" в чоловічому сірому костюмі Giorgio Armani.

Джулія Робертс у чоловічому костюмі Giorgio Armani на церемонії вручення премії "Золотий глобус", 1990

Упродовж своєї кар’єри Робертс часто віддавала перевагу костюмам замість суконь. За рік після виходу в костюмі Giorgio Armani актриса дістала ще один "Золотий глобус" за найкращу жіночу роль у фільмі "Красуня" і вийшла за нагородою в костюмі зі спідницею в тонку смужку.

Джулія Робертс на церемонії вручення премії "Золотий глобус", 1991

У 2002 році Робертс пішла на церемонію нагородження People’s Choice Awards у чорному костюмі, який одягла на оголене тіло. Її образ доповнювали лише туфлі на високих підборах і каблучка. У травні 2022 року на Каннському кінофестивалі Робертс з’явилася в чорному костюмі із затягненою талією та мінімалістичних босоніжках. А на шоу спільної колекції Gucci x adidas Робертс завітала в костюмі Thom Browne з підвернутими рукавами до ліктів і шортах до колін. Не сумніваємося, ми побачимо ще чимало чудових виходів Джулії Робертс у костюмах.

Джулія Робертс на церемонії вручення премії People's Choice Awards, 2001
Джулія Робертс на Каннському кінофестивалі, 2022
Джулія Робертс у костюмі Thom Browne, 2022

За матеріалами vogue.co.uk

Популярное на VOGUE