Чорний манікюр – головний колір осені 2024, доречний до будь-якого образу

Найтемніший та найуніверсальніший, цієї осені чорний має стати вашим наступним покриттям. Чорний гарно контрастує з одягом, не привертає зайвої уваги та додає відчуття впевненості й рішучості. І ось як модниці носять чорний манікюр цієї осені.

Getty Images

Коли осіння мода цього сезону наповнена довгими светрами, акуратними сумками та відтінками коричневого та сірого, чорний є ідеальним глянцевим доповненням таких образів. З ним гарно поєднуються золоті та срібні прикраси, спортивні штани та яскраві сумки.

Getty Images

Getty Images

Getty Images

Чорний total look також є безсумнівно влучним вибором до подібного манікюру. Нам подобається, що цей колір личить будь-якій довжині нігтів, формі пальців та кількості кілець на них. І навіть сумка контрастного відтінку, яка наче пляма світла привертає до себе увагу, гарно дивитиметься з чорними нігтями.

Getty Images

Спробуйте гостру форму нігтів та матове покриття, аби вирізнитися з натовпу фанатів чорного. Однак ми впевнені, що з цим кольором кожна має автентичний вигляд, адже манікюр лише доповнює, а не визначає вашої індивідуальності.

Getty Images

Саме в жовтні чорний манікюр є одним з найправильніших виборів, щоб доповнити цьогорічний образ на Гелловін. Святкуєте ви цей день чи ні, а гарні нігті – це привід мати кращий настрій, ніж вчора.

Getty Images

Getty Images

Популярне на VOGUE