11 трендів манікюру цієї осені, які ви негайно захочете повторити

Який манікюр зробити цієї осені? Відповідаємо: наповнений кольором, блиском й маленькими деталями, від яких не відвести погляду.

Instagram @overglowedit

Квадрат з 1990-х

Зіркова майстриня манікюру Джина Едвардс вважає, що цієї осені бажаною формою нігтів буде впевнений квадрат. Дизайн натомість передбачатиме стилістику 1990-х у всій красі цього періоду.

Осіннє желе

Дуже легко закохатися в "желейні" нігті, які можна як нафарбувати, так і приклеїти накладні. Прозорий дизайн та осінні відтінки – все, що нам треба.

Ефект "котяче око"

Цей ефект додасть магічності вашому манікюру. Оксамитовий фініш підкреслить блиск обраного відтінку і ваші нігті сяятимуть цього сезону.

Зоряна галактика

Романтизована версія відкритого космосу має у нашій уяві такий вигляд. "Котяче око" та суміш зеленого, фіолетового та чорного створюють магічне поєднання.

Енергія пульсу

Такий абстрактний дизайн змушує роздивлятися нігті знову і знову. Виконаний у техніці аури малюнок з використанням осінніх відтінків червоного створює містичний, ба навіть моторошний ефект.

Апетитні деталі

Наївне мистецтво відтворення мініатюр продуктів, фруктів та овочів – масштабний тренд, який торкнувся й мистецтва дизайну нігтів. Цієї осені на нігтях можна буде зустріти об'ємні фігури улюблених страв та продуктів, як-от вершкове масло.

Фруктово-овочеве натхнення

Замість зупинитися на прозорому мінімалізмі, намалюйте на нігтях маленькі фрукти на овочі. Це дуже мило та стильно, тож саме час прикрасити нігті сезонними продуктами.

Вино

Ніщо так не відтворює осінь, як насичений відтінок бургунді. Цієї осені цей відтінок є ідеальним вибором для дизайну нігтів у будь-якому прояві.

Металічний французький манікюр

Модним трендом цієї осені є також метал. Додайте його на кінчики ваших нігтів.

Контрастні поєднання

Просто поєднайте ніжно-блакитний французький манікюр з бурштиновими нігтями. На перший погляд, далека від гармонійного дуету комбінація насправді достойна вашої уваги.

Інопланетний настрій

Абстрактні металічні лінії поверх неонових зелених нігтів – і ви стали найпривабливішим прибульцем з усіх можливих.

За матеріалами vogue.co.uk

Популярне на VOGUE