Сучасне мистецтво і танці у новому кліпі MONATIK "Не мине"

MONATIK представив нове відео на трек "Не мине", який увійде в альбом "Вічно танцююча людина", реліз якого заплановано на осінь. У кліпі поєднано сучасне мистецтво й танець, адже знімали його в київському артцентрі М17, а артисти танцюють на тлі робіт українських митців — сестер Фельдман, Артема Прута, Даніка Манжоса, Алексіса Оліна та Максима Мацевко (KOTO).

За словами MONATIK, цей незвичний кліп — можливість перенестися в інші світи та трохи пофантазувати. "Музика інколи може допомогти. У моєму випадку музика сьогодні — це телепорт в різні місця, спогади і фантазії про майбутнє. Увімкнув, закрив очі і полетів… Нехай звучить і ніколи не мине". Цей відеокліп особливий також і тим, що вперше за довгий час MONATIK показує своїх синів Данила і Платона. У відео вони стали символом дитячого погляду на складні дорослі питання, що додає роботі особливої інтимності.

Дмитро Монатік з синами Данилою та Платоном

Режисер кліпу — Костянтин Гордієнко, відомий своєю співпрацею з "Freedom Ballet" та мюзиклом "Кабаре", а хореографом виступив Олексій Базела. У відео Дмитро Монатик вперше представляє свій власний живопис — у кадрі можна побачити його яскраві роботи з колекції "The Views".

Популярне на VOGUE