Найкращі засоби для сяяння обличчя, тіла та волосся

Вологий чи глянцевий, мерехтливий чи перловий, влітку блиск як ніколи доречний. Ось топ кращих засобів, які додають сяйва обличчю, тілу, ключицям, вилицям і навіть волоссю.

Для обличчя

Météorites, Guerlain

Пудра в кульках Météorites для сяйва шкіри № 02 Cool / Rosé, Guerlain

Пудра в кульках Météorites — знаковий продукт Guerlain, що випускається з 1987 року. Вона пахне фіалками та надає шкірі легкого сяйва. Технологія виробництва складна: мелену пудру поміщають у центрифугу й формують перлинки, які запікають на великих деках. Цього сезону виходить кілька гам відтінків "Метеоритів", від рожевого до золотавого, під різні тони шкіри.

Для "Метеоритів" існує навіть спеціальний пензлик — щільно збитий, з надніжними ворсинками.

Dior Forever Skinglow, Dior

Стійкий рідкий хайлайтер Dior Forever Glow Maximizer

Dior вперше випустив рідкий хайлайтер: Dior Forever Glow Maximizer — концентроване сяйво у флаконі. Він насичений дрібними, сяйливими, перламутровими пігментами, легко розтушовується і зливається зі шкірою, віддзеркалює світло та тримається цілий день.

Стійкий рідкий хайлайтер Dior Forever Glow Maximizer

Рідкий хайлайтер Dior можна носити самостійно або як фінальний штрих макіяжу. Його можна використовувати як хайлайтер, рум'яна, бронзатор або як кольорову вуаль на повіках. Для цього засіб супроводжується зручним аплікатором для прицільного нанесення.

Стійкий рідкий хайлайтер Dior Forever Glow Maximizer відтінку Bronze

Вийшло шість відтінків; амбасадоркою засобу стала Аня Тейлор-Джой.

Хайлайтер-стік Baume Essentiel, Chanel

Хайлайтер стік Baume Essentiel, Chanel

Хайлайтер-стік Baume Essentiel, яким можна зробити макіяж всього обличчя, може вважатися культовим засобом: він компактний і не страждає при перевезеннях та падіннях; ним зручно користуватися; він мегафункціональний: можна наносити хоч на повіки, хоч на губи, хоч на щоки. Формат — дуже щедрий, тому, якщо захочеться спробувати його на зоні декольте або ключицях, — це легко зробити не дорікаючи собі в марнотратстві.

Цього літа стік вийшов в двох відтінках; один чудово пасує до засмаги; інший дає вологе "місячне сяйво".

Хайлайтер стік Baume Essentiel, Chanel

Для повік

Багатофункціональна палітра Le 9 De Givenchy

Багатофункціональна палітра Le 9 De Givenchy

Багатофункціональна палітра Le 9 De Givenchy цього літа вийшла у практичній гамі, яка поєднує дев’ять відтінків тіней для повік з матовим, атласним, блискучим і металевим покриттям.

Багатофункціональна палітра Le 9 De Givenchy та туш L'Interdit Couture Volume Mascara, все – Givenchy

Дрібнодисперсна текстура практично прилипає до шкіри, не осипаючись, а кольори передаються максимально достовірно. Нашаровувати покриття можна скільки завгодно — від напівпрозорого покриття на щодень до щільного, для особливих нагод.

Рідкі тіні для повікMary Kay

Нові рідкі тіні для повік Mary Kay мають аплікатор зі зворушливою назвою "лапка лані". Відтінок "Смарагдові Луки" має соковитий зелений колір та приховане золото у формулі.

Рідкі тіні для повік Mary Kay

До речі, Mary Kay Inc., косметичний бренд та компанія з розвитку підприємництва, вдруге отримала відзнаку як Бренд #1 прямого продажу засобів догляду за шкірою та декоративної косметики у світі за даними Euromonitor International.

Для волосся

Redken Acidic Color Gloss

Редакція VOGUE Ukraine вже мала нагоду побачити засоби нової лінійки Redken Acidic Gloss в дії (детальніше про це можна прочитати тут). Якщо коротко, то ніщо не прикрашає волосся так, як блиск. І мало що надає блиску волосся, як засоби Redken.

Шампунь Acidic Color Gloss Shampoo, засіб-догляд для інтенсивного сяяння волосся Activated Glass Gloss Treatment, кондиціонер та незмивний термозахист Acidic Color Gloss, Redken

У засобах з кислотним рН використано комплекс Асідік Шайн, який містить амінокислоти, глутамінову кислоту, гліцерин та вітамін Е. Вона ущільнює кутикулу волосся, пригладжує лусочки, забезпечуючи здорове сяйво та гру світла на пасмах. Крім того, засоби колекції турбуються про колір волосся та захищають його від впливу ззовні — вигоряння, пилу, жорсткої води тощо.

Для тіла

Концентрат Collistar

Концентрат для тіла Magic Drops, Collistar

Цей засіб — Бейонсе серед всіх блисків для тіла. Він настільки концентрований, що можна змішувати його зі звичним кремом або лосьйоном для тіла. Легке пакування, зручне для подорожей, та дозатор, який не протікає. Практичний і дуже красивий засіб.

Поживна олія для тіла, яка додає сяйво шкірі, Nourishing Glow, HydroPeptide

Поживна олія для тіла, яка додає сяйво шкірі, Nourishing Glow, HydroPeptide

Повноцінний засіб для догляду, який на додачу забезпечує фантастичний мерехтливий ефект. Перед застосуванням необхідно струшувати.

Олія з шимером для тіла та волосся, Kiko Milano

Олія з шимером для тіла та волосся, Kiko Milano

Цей засіб має ледве помітне сяяння, вельми тонке та делікатне. Натомість дуже швидко вбирається та не залишає жодних слідів — це насправді суха олія.

Популярне на VOGUE