Вихід королеви: Анджеліна Джолі на прем'єрі "Марії" у Лос-Анджелесі

Голлівудська суперзірка Анджеліна Джолі останні місяці активно промотує свою нову роботу – стрічку "Марія", присвячену оперній співачці Марії Каллас. Минулими вихідними байопик презентували на фестивалі AFI у Лос-Анджелесі, де актриса здивувала багатьох своїм образом.

Анджеліна Джолі

Джолі продовжує надихатися золотою епохою Голлівуда, обираючи елегантні вбрання в найкращих традиціях 1930-х та 1940-х років, але цього разу зірка зробила ставку на незвичну для неї зачіску – вже в найкращих традиціях 1980-х. До шовкової сяйливої сукні стилісти підібрали яскравий макіяж з акцентом на губи, а завиті локони додатково підкреслили ту саму "театральність" її нової ролі.

До речі, ці паралелі можуть бути невипадкові. Нещодавно Джолі розповіла про емоційний зв'язок між нею та Каллас. Вона зазначила, що поділяє зі співачкою "певну самотність", яка виникає через велику прихильність до своєї улюбленої справи: "Я не хочу говорити про це занадто багато, тому що це занадто особисте, але в цьому безперечно є самотність і трудова етика. Я можу бути різною, але я дуже працьовита, вірно? Я недосконала людина, але я дуже багато працюю, як і вона".

Популярне на VOGUE