Нові образи Сари Джессіки Паркер на зйомках серіалу "І просто так..."

Останні тижні мешканці Нью-Йорку легко могли попасти в кадр до знімальної команди серіалу "І просто так...", яка на вулицях міста як раз готує вже третій сезон нової історії про Керрі Бредшоу та її подруг. А також у всіх деталях роздивитися нові образи Сари Джессіки Паркер, героїня якої продовжує одягатися яскраво та еклектично.

Зйомки третього сезону серіалу "І просто так...."

Так, по фото, що попали в мережу можна зрозуміти, що Керрі Бредшоу не зраджує собі – соковиті кольори, багатошаровість та доля романтизму залишаються ключовими елементами її гардеробу крізь роки. Цікаве спостереження – незважаючи на любов до помітного одягу та ефектних аксесуарів Керрі демонструє і свю практичну сторону, адже однією з найулюбленіших її сумок вже вкотре стає звичайний текстильний шопер, з якими мільони жінок ходять в магазин,на тренування чи просто по справах.

Уважні шанувальники точно пам'ятають як Бредшоу поєднувала цю функціональну сумку з шовковими спідницями у попередніх сезонах, а тепер вона стає парою до корсетів та спідниць-олівців. Цей стилістичний прийом не тільки привертає увагу в кадрі, а й демонструє глядачам реальний образ сучасної жінки, яка впродовж дня потребує з собою не тільки сумку для ключів та помади, а й для ноутбука, парасольки і обіду з собою. Шанувальниці Керрі точно оцінять цей трюк.

Фото: Getty Images

Популярне на VOGUE