Худі + максіспідниця: наймодніший дует сезону для прохолодних днів

Що ближче ми до середини жовтня, то сміливіше нашаровується одяг. Хочеться створювати образи зі светрами, кардиганами, сорочками та худі. Останнє гарно поєднується зі спідницями максі та демісезонними куртками. Запрошуємо розглянути 5 стильних варіантів образів, де худі та максіспідниця – головний дует.

З сорочкою

Стильна формула для походу в театр складається з максіспідниці, сорочки та вдягнутого зверху худі або світшота. Гарно дивиться поєднання з оверсайз-сорочкою та вкороченим худі, однак і класична приталена блуза, комір якої визирає з-під худі, є привабливим варіантом. Доповніть це тріо високими чоботами або кедами.

Launchmetrics

З бомбером

Бомбер, як одна з найбажаніших демісезонних курток, ідеально завершить образ. Достатньо подивитися, як контрастний яскравий бомбер доповнює чорний образ з довгого худі та балонової спідниці.

Launchmetrics

З лайнером

Якщо щільності худі недостатньо для жовтневого дня на вулиці, вдягніть зверху об'ємний лайнер. Ще навесні ми рекомендували куртку-лайнер, аби створювати з ним стильні образи. Під час Тижня моди в Копенгагені худі та лайнер модниця стилізувала з джинсовою максіспідницею. Вважаємо цей вибір дуже вдалим.

Launchmetrics

З беретом

У ще теплі осінні дні доповнюйте свої образи зі спідницею та худі аксесуарами. Французького шику додасть берет. Чорні окуляри завжди є показником виключного стилю, а зручна маленька сумка – символом елегантності.

Launchmetrics

З жакетом

Безумовний атрибут більшості осінніх стилізацій, жакет навіть не можна назвати верхнім одягом. Він є необхідним доповненням, яке будь-який образ робить прекраснішим. Також не відмовляйте собі у в'язаній гачком сумці – нехай цей тренд довше побуде в моді.

Launchmetrics

Популярне на VOGUE