Нашвидкоруч: 3 сезонних сніданки з грушею, гарбузом та волоськими горіхами

LIFE
30 октября 2022

Від французьких тостів і вівсянки з грушею до авокадо-тосту з чилі — це рецепти сніданків, де осінні продукти чудово поєднуються з сезонним бажанням з'їсти що-небудь тепле і ситне.

Французькі тости з гарбузом і медом
imagePhoto: Getty Images

Інгредієнти:

Бріош або ваш улюблений хліб;

2-3 яйця;

½ склянки молока (можна рослинне);

гарбузове пюре;

кориця, цукор, ваніль й інші улюблені осінні спеції;

мед;

вершкове масло та рослинна олія.

Приготування:

Вівсяна каша з дор-блю і грушею
Photo: Getty Images

Інгредієнти:

На 2 порції

½ склянки вівсяних пластівців;

2 склянки води;

2 груші;

40 г вершкового масла;

1 ст. л. цукру;

50 г дор-блю.

Приготування:

Гострий авокадо-тост з яйцем і волоськими горіхами
Photo: Getty Images

Інгредієнти:

1 скибочка хліба;

1 авокадо;

1 ріпчаста цибулина;

1 помідор;

1 зелений чилі;

2 ст. л. коріандру;

2 ст. л. оливкової олії;

2 ст. л. лимонного соку;

1 яйце;

20 г волоських горіхів;

сіль і перець за смаком.

Приготування:

Популярное на VOGUE