Все, що відомо про третю частину фільму "Ножі наголо"

Вже цього місяця у Великобританії розпочнеться знімання третьої частини детективної комедії "Ножі наголо" режисера Рана Джонсона з Деніелом Крейгом у головній ролі. До акторського складу цього разу доєднується британський актор Джош О'Коннор, зірка нового фільму Лукі Гуадан'їно "Суперники". Розповідаємо все, що відомо про фільм, який називатиметься "Ножі наголо-3. Прокинься, мрець"

Про франшизу "Ножі наголо"

"Ножі наголо" — це серія фільмів, яка розпочалася у 2019-му, режисера Раяна Джонсона у жанрі чорної комедії. У центрі фільму — ексцентричний детектив Бенуа Блан у виконанні Деніела Крейга, який розслідує загадкові вбивства. Так, у першій частині він опиняється у центрі невдалого сімейного зібрання, під час якого вбивають голову сімейства, а у другій, що називалася "Ножі наголо: Скляна цибуля", — розслідував загадкову справу на віддаленому острові у Греції, хазяїн якого, айтівець-мільярдер, задумав інсценізувати власне вбивство.

"Ножі наголо" — одна з найуспішніших комедійних франшиз останніх років: перша частина у 2019-му зібрала понад 300 мільйонів доларів при бюджеті у 40 мільйонів, а друга, яка вийшла на Netflix у 2022 році, була номінована на премію "Оскар".

Про що буде фільм "Ножі наголо-3. Прокинься, мрець"

"Ножі́ наголо: Скляна цибуля"

Подробиці сюжету продюсери фільму тримають у суворій таємниці, проте відомо, що у "Ножі наголо. Прокинься, мрець" ексцентричний детектив Бенуа Блан буде знову розкривати вбивства в оточенні колоритних персонажів.

Хто зіграє головні ролі

Джош О'Коннор

До ролі Бенуа Блана повертається Деніел Крейг, для якого ця комедійна роль стала можливістю по-новому проявити свій акторський талант. Окрім Крейга, у третій частині нас очікує абсолютно новий акторський склад, зокрема, це Керрі Вашингтон, Ендрю Скотт і Кейлі Спені, а також вже згаданий Джош О'Коннор. Ходять чутки, що Том Гарді та Ліндсі Лохан також ведуть перемовини про те, щоб приєднатися до них.

Що взагалі означає фраза "Прокинься, мрець"

Як видно з усього, режисер Раян Джонсон — затятий меломан, адже називає свої фільми виключно згідно з гітами улюблених музикантів. Knives Out названо на честь треку Radiohead 2001 року, Glass Onion є посиланням на пісню з The White Album, а Wake Up Dead Man походить від гіта U2 1997 року.

Стрічка "Ножі наголо-3. Прокинься, мрець" вийде на Netflix у 2025 році.

Популярне на VOGUE