Ви не впізнаєте Тімоті Шаламе на зйомках його нового фільму

Тімоті Шаламе вже готується до своєї наступної великої ролі, і вона обіцяє стати справжньою сенсацією. Хоча світ досі обговорює його майстерне перевтілення у Боба Ділана для фільму "Повна невідомість" (A Complete Unknown), актор вже занурився у знімання нової динамічної драми про професійного гравця в пінг-понг. Режисером фільму виступив Джош Сафді, відомий за такими кіногітами, як "Гарні часи" та "Неграновані коштовності". У фільмі також з’явиться лауреатка премії "Оскар" Гвінет Пелтроу.

Сценарій до фільму, який отримав назву "Марті Супрім" (Marty Supreme), був написаний Сафді у співавторстві з Рональдом Бронштейном. Стрічка, співпродюсером якої став Тімоті Шаламе та відомий інділейбл A24, частково заснована на історії відомого гравця в настільний теніс Марті Рейсмана. Народжений у 1930-х роках у Нью-Йорку, Рейсман починав грати у настільний теніс на вулицях Нижнього Іст-Сайду, перетворивши цю гру на своє ремесло. Він змагався за призи та ставки, перш ніж стати чемпіоном США. Його автобіографія The Money Player: The Confessions of America’s Greatest Table Tennis Player and Hustler вийшла у 1974 році.

Однак, фільм не буде класичним біографічним фільмом. За словами джерел, близьких до проєкту, це буде вигадана історія, яка натхненна реальними подіями з життя Марті Рейсмана. Шаламе виконає головну роль, а Гвінет Пелтроу зіграє загадкову героїню, про яку деталі поки не розголошуються.

Не менше захоплення викликають перші фото зі знімального майданчика. На них Тімоті Шаламе постає у незвичному для себе образі — зі сталевими окулярами, вусами та костюмом, що викликає асоціації з модою 1940-х. Цей новий вигляд актора значно відрізняється від його звичного амплуа, що тільки підігріває інтерес до фільму.

Після шаленого успіху фільмів "Неграновані коштовності" та "Гарні часи", у новій роботі Сафді варто очікувати динаміки, напруження та гострих емоцій. Можна бути впевненим, що цей проєкт не залишить байдужим шанувальників як самого Шаламе, так і кіноіндустрії загалом.

Популярне на VOGUE