Тільда Свінтон та Джуліанна Мур у трейлері фільму "Сусідня кімната"

Студія Sony представила трейлер стрічки "Сусідня кімната" — нового фільму оскарівського лауреата Педро Альмодовара, який покажуть на Венеційському кінофестивалі. У трейлері можна побачити виконавиць головних ролей Тільду Свінтон та Джуліанну Мур: вони грають давніх подруг юності, одна з яких тепер відома письменниця (героїня Джуліанни Мур), а інша військова репортерка (персонажка Тільди Свінтон).

Інгрід (Джуліанна Мур) і Марта (Тільда ​​Свінтон) були близькими друзями в юності, коли разом працювали в одному журналі. Інгрід стала письменницею, а Марта — військовою репортеркою, і їх розлучили обставини життя. Після багатьох років відсутності зв’язку вони знову зустрічаються в екстремальній, але на диво приємній ситуації. Неймовірно естетичний трейлер розповідає нам, що героїня Свінтон хворіє, тим часом помітно, як Інгрід та Марта намагаються налагодити взаємини після розриву, особливо Інгрід.

"Сусідня кімната"

"Сусідня кімната" — перший англомовний повнометражний фільм 74-річного Альмодовара. Він знятий у Нью-Йорку та Мадриді. За словами Тільди Свінтон, "Сусідська кімната" — це "справді делікатна історія про людей, які стикаються зі складними дорослими речами про дружбу".

Фільм увійшов до зіркової конкурсної програми цьогорічного Венеційського кінофестивалю, до якої, зокрема, входять "Квір" Луки Гуаданьїно, "Марія" Пабло Ларрайна та "Джокер: Божевілля на двох" Тодда Філліпса. Після прем’єри у Венеції "Кімната по сусідству" вийде в кінотеатрах 20 грудня.

Популярне на VOGUE