Розмови про секс: 5 серіалів та фільмів з реалістичним інтимом, які вам потрібні

Відверті сцени у кіно та серіалах вже не дивують, ефективно легалізуючи оголені тіла та інтимність на просторах популярної культури. До того ж сучасне кіно виконує ще й освітню місію, намагаючись навіть у художніх стрічках показувати реалістичну картину близькості, без романтизації, наприклад, що перший секс завжди приємний та з коханою людиною. Vogue.ua пропонує подивитися ці 5 фільмів та серіалів, які, можливо, надихнуть по-новому подивитися на близькі стосунки та статеві відносини.

"Сексуальні хроніки французької сім'ї"

"Нормальні люди"

Серіал знятий за мотивами однойменної книги письменниці Саллі Руні декілька років тому зібрав навколо себе мільйони прихильників. В основі сюжету пара однокласників, стосунки яких починаються в школі та тривають понад десять років. Вона – дівчина з багатої родини, яка має складні стосунки з матір'ю та брата-аб'юзера. Він – частина популярної в школі компанії та син прибиральниці. Перший секс дівчини стається саме з ним, а далі, – доволі реалістично та (часто) дратівливо – на них чекають роки дружби на залежності один від одного.

"Нормальні люди"

"Весняні надії"

Фільм з Меріл Стріп та Томмі Лі Джонсом в головних ролях. Талановитий дует грає подружню пару, яка провела в шлюбі 30 років й майже втратила інтимний потяг один до одного. Героїня Меріл Стріп вирішує, що їм з чоловіком потрібна допомога фахівця, і вони звертаються до сімейного психолога, якого грає зірка серіалу "Офіс" Стів Карелл. Так, подружжя починає виконувати вправи для повернення сексу... і в них виходить. Поради з фільму будуть корисними й у реальному житті.

"Весняні надії"

"Німфоманка"

Ця стрічка 2013 року із Шарлоттою Генсбур стала культовою. У центрі історії життя жінки, яка розповідає незнайомцю свою біографію, основою якої є німфоманія. Суперечлива та естетична картина показує психологічний стан героїні та знайомить із сексуальними практиками, про які, можливо, до цього ви тільки чули.

"Німфоманка"

"Сексуальна освіта"

Напевно кожен другий внаслідок перегляду "Сексуальної освіти" отримував певний інсайт, який змінював життя на краще. І цей інсайт не обов'язково має стосуватися сексу. Протягом трьох сезонів ми спостерігаємо за стосунками школярів, їхньою усвідомленістю власної сексуальності, їхнім сексуальним досвідом та закоханостями. Цей серіал – найкраще, що траплялося в популярній культурі на тему сексу, оскільки у легкий та практичний спосіб можна отримати ті знання, яких поки що не викладають в школі.

"Сексуальна освіта"

"Сексуальні хроніки французької сім'ї"

У цьому комедійному фільмі 2012 року дуже багато сексу. Він повністю про секс. Головні герої – подружня пара, яка не дивлячись на усталений перебіг сімейного життя починає займатися сексом з різними людьми. Також варто додати, що у фільмі розглядаються сексуальні вподобання багатьох людей, за якими цікаво спостерігати. При цьому фільм не відштовхує вульгарністю.

"Сексуальні хроніки французької сім'ї"

Популярне на VOGUE