5 найобговорюваніших чоловіків у новому сезоні "Емілі в Парижі"

15 серпня на Netflix вийшли перші п’ять серій четвертого сезону "Емілі в Парижі". Як і раніше, головні інтриги серіалу точаться навколо романтичних історії Емілі, тож саме час поговорити про найпривабливіших чоловіків сезону.

Марчелло (Еудженіо Франческіні)

Найяскравіший новий персонаж четвертого сезону. Марчелло італієць, родом з Риму — як описує його синопсис, він "безпосередній, впевнений чоловік, що цінує простоту". Також він керує сімейною компанією, яка пов'язана з модним бізнесом, а враховуючи любов Емілі до моди, їм точно є про що поговорити.

Марчелло грає популярний італійський актор Еудженіо Франческіні, найбільше відомий як телевізійний актор: він грав у серіалах "Медічі" та "Без мого Ласк’яре", а також знімався в ромкомах, за один з яких здобув премію Гульєльмо Бірагі від Італійського національного синдикату кіно. Сподіваємося, ми дізнаємося більше про Марчелло у другій частині четвертого сезону, яка виходить на Netflix 12 вересня.

Алфі (Люсьєн Лавісконт)

Якщо Марчелло — найцікавіший новий герой сезону, то добре відомий нам Алфі — найскладніший та найвразливіший зі старих персонажів. Як ми пам'ятаємо, в третьому сезоні він пішов від Емілі, адже дізнався, що та закохана в Габріеля. Проте в новому сезоні між ними стається зворушлива розмова під час тенісного турніру, де стає очевидно: між героями все ще є хімія. Під час турніру вони навіть завершили свою розмову емоційним поцілунком, який транслюють на весь екран…

Далі його герой зникає, але є всі шанси, що Алфі може знову з’явитися пізніше, у другій частині. Тим часом актор Люсьєн Лавісконт, що зіграв Алфі, інтригує що Алфі може повернутися і що його роман з Емілі можливо не закінчився. У розмові з RadioTimes він сказав: "Я думаю, чесно кажучи, що для Алфі, який відкрив свої почуття та став вразливим у новому сезоні, буде логічно повернутися"

Ніколас (Пол Форман)

Єдиний чоловік у цьому списку, який не має стосунку до Емілі, адже Ніколас зустрічається з її найкращою подружкою Мінді. Успішний, заможній, з чудової родини — ідеальний кандидат для Мінді.

Його роль втілює 30-річний франко-британський актор Пол Форман, відомий за фільмом "Неверленд" та серіалом "Іспанська принцеса"; також він з'явиться у новому сезоні популярного серіалу "Доктор Хто". Але найцікавіше, що Пол Форман дійсно зустрічається з акторкою Ешлі Парк, яка зіграла Мінді, у реальному житті.

Габріель (Лукас Браво)

Що ж, у новому сезоні ми бачимо шеф-повара Габріеля у дещо новому амплуа — він готується стати батьком (що буде далі, спойлерити не будемо). Сам актор Лукас Браво, який повернувся до ролі Габріеля, каже, що в четвертому сезоні його герой набагато цікавіший. "Для мене було приємно повернутися до зухвалого Габріеля, грайливого Габріеля, бо я відчуваю, що останні два сезони він був просто сумним і меланхолійним і бігав за Емілі, — зауважив він. — Мені здається, я знову наблизився з Габріелем із першого сезону, який насправді трохи нахабний. Він більш активний, він бере своє життя у власні руки, женеться за своїми зірками, своїми мріями та жінкою, яку кохає. Це більш зрілий сезон".

Що ж, ці слова інтригують — особливо зважаючи на той факт, що (спойлер!) у четвертому сезоні Емілі та Габріель нарешті стають парою... Як розвиватимуться їхні стосунки, побачимо в нових серіях з 12 вересня.

Тімоті (Віктор Мейтеле)

Більшість глядачів, скоріше за все, вже забули про Тімоті — юного та недосвідченого брата Камілли, який фігурував у першому сезоні. Нагадаємо, тоді Емілі приїхала в гості до шато Камілли, познайомилася там з її родиною та навіть мала одну пристрасну ніч з молодшим братом Камілли.

То більше неочікувано, що герой з'являється в четвертому сезоні. Що далі трапиться між ним та Емілі, дізнаємося вже 12 вересня. Роль Тімоті втілив французький актор Віктор Мейтеле, який грав у французьких стрічках Grand Hôtel і The Bonfire of Destiny, а цього року також знявся у фільмі "Месье Азнавур".

Популярне на VOGUE