До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Святковий сезон: найкращі пропозиції в ЦУМі під час розпродажу

Сезон знижок — ідеальна нагода освіжити свій гардероб. Не розгубитися в розмаїтті позицій допоможе гід від директорки департаменту закупівель і ритейлу Ольги Чайки та керівника відділу закупівель чоловічої моди Євгена Карпова київського ЦУМу, які наголошують на важливості інвестування в cвяткові, проте позачасові речі, непідвладні плину тенденцій. Разом із ЦУМом vogue.ua зібрав найкращі пропозиції, які можна віднайти під час сезонних знижок в універмазі.

Жінкам

Patou
Patou

Реклама

"Речі поза межами часу — найкраща інвестиція у ваш гардероб. Створення стильного образу та можливість підкреслити свою індивідуальність, обравши речі, які ніколи не виходять із моди, — із цим, безперечно, вам допоможуть у ЦУМі", — коментує Ольга Чайка. Головний акцент варто зробити на практичні та комфортні позиції: кардигани Philosophy di Lorenzo Sеrafini та Marni, елегантні спідниці Patou та джинси Nina Ricci, актуальні шуби, як у Yves Salomon Meteo, та завжди трендові пуховики Canada Goose. А особливою знахідкою стануть розкішні сукні, як-от ROTATE Birger Christensen, для новорічних свят, які можна буде носити цілий рік.

<b>Nanushka</b>

За найкращими взуттєвими пропозиціями слід звернутися до Marni, Jimmy Choo, Giuseppe Zanotti та MM6 Maison Margiela. Окрім цього, у добірці директорки департаменту закупівель і ритейлу київського ЦУМу також можна побачити й ошатні моделі, прикрашені бантами та декоративною строчкою.

<b>Guiseppe Zanotti</b>

У ЦУМі представлений і широкий асортимент жіночих аксесуарів — місткі тоути, трендові клатчі, а також зручні та функціональні cross-body в нейтральних та актуальних металізованих відтінках. Ці моделі стануть практичними інвестиціями, що швидко та легко допоможуть доповнити безліч образів.

<b>Marni</b>

Чоловікам

Tagliatore
Tagliatore

На тих самих засадах функціонує і чоловіча мода: комфорт і практичність, втілені в базових речах, переважають над більш формальними позиціями. У добірку Євгена Карпова, керівника відділу закупівель чоловічої моди київського ЦУМу, увійшли поло Tagliatore, сорочка Represent Clothing та светр Oscar Jacobson. Як альтернативу джинсам чоловіки все частіше обирають штани в стилі smart casual, як-от модель від Tagliatore, а серед верхнього одягу переважають теплі шкіряні куртки.

<b>Eleventy</b>

Серед аксесуарів особливу увагу варто приділити містким рюкзакам, які можна знайти в колекціях Dsquared2 та Bally, а також теплим вовняним та кашеміровим шапкам і шарфам. У сфері взуття – зручним челсі Henderson та високим черевикам Dsquared2, яким підвладна будь-яка зимова негода.

<b>Dsquared2</b>

Дітям

Lanvin
Lanvin

У дитячих колекціях для дівчат теплий верхній одяг стриманих кольорів, як-от Lanvin, сусідить з яскравими відтінками курток Chloe Kids та святковими сукнями з лелітками авторства Marc Jacobs. Незамінними залишаються практичні аксесуари: кеди Golden Goose, високі черевики Premiata та "пухнасте" взуття Chloe Kids.

<b>Lanvin</b>

Хлопчача мода також здебільшого орієнтується на барвисту палітру: сіре поло зі вставками блакитного та жовтого Marc Jacobs варто поєднати з теплим бомбером Lanvin, а завершити образ допоможуть яскраві та зручні кеди Premiata.

<b>Marc Jacob Kids</b>

Поповнити гардероб одягом, взуттям та аксесуарами з колекцій осінь-зима 2023/2024 знаних міжнародних брендів зі знижкамидо -50% можна в ЦУМі та на сайті tsum.ua.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.