До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Святковий сезон: ексклюзивна колекція Fox Lingerie х ЦУМ Київ до Нового року

Напередодні новорічних свят Fox Lingerie та ЦУМ вже втретє об’єднуються, щоб презентувати спільну колекцію. Український бренд жіночої білизни вирішив продовжити тему попереднього кампейну — жінок, які надихають інших бути впевненими в собі, рішучими та успішними. Новими героїнями кампанії стали засновниці брендів Fox Lingerie, Have A Rest та J’amemme: Юліана Гензель, Аліна Долініна та Юлія Ярмолюк.

Реклама

"Ексклюзивна колекція Fox Lingerie х ЦУМ Київ присвячена наближенню різдвяних і новорічних свят. Речі цієї капсули — це ідеальні ідеї для подарунків коханим людям! Ми віримо, що клієнтки ЦУМу і Fox Lingerie почуватимуться особливими у вбраннях колекції", — коментує Ольга Чайка, директорка департаменту закупівель і ритейлу ЦУМ Київ.

Особливий настрій колекції створюють святкові піжами: в трендовому червоному відтінку з оздобленням стразами та дві моделі чорного кольору — з пір’ям та лелітками. Для справжніх femme fatale бренд пропонує спокусливу мініспідницю, атласний корсет, рукавички з пір’ям та грайливу прозору спідницю. Поціновувачам стриманої ефектності Fox Lingerie рекомендують червоне боді з імітацією корсету та маленьку чорну сукню. До колекції також увійшли звабливі корсети з мережива, оздоблені стразами.

"Ця колекція — ода всім жінкам, яких я маю честь знати: як подруг, як колег, як українок. Вони розумні та сексуальні, вони надихають, вони — це нагадування про те, що бути жінкою — це свято бути собою", — поділилась Юліана Гензель, засновниця Fox Lingerie.

Придбати речі зі святкової колаборації можна на 3-му поверсі ЦУМу та в онлайн-магазині tsum.ua.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.