До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі подарунки для дітей до дня Святого Миколая в ЦУМі

19 грудня православні та греко-католики відзначають день Святого Миколая — чарівне свято, на яке діти чекають нетерпляче, адже точно знають, що знайдуть найсподіваніші подарунки під подушкою. Окрім традиційних солодощів, vogue.ua пропонує цього року вибирати модні дарунки для малюків. Пʼятий поверх київського універмагу — ідеальний простір для батьків, де в одному місці можна закрити всі потреби дитини від 0 до 14 років: тут представлені іграшки, сучасні ґаджети, дитячі колекції одягу, взуття та аксесуарів знаних міжнародних брендів, як-от Chloe, Golden Goose, Marc Jacobs, C.P. Company, Karl Lagerfeld, Self-Portrait та багатьох інших. Разом із київським ЦУМом ми зібрали найстильніші подарунки, які точно втішать малечу.

Chloe Kids
Chloe Kids

Реклама

Для дівчаток

Скласти комфортний і актуальний образ для дитини просто — у дитячій моді панують ті самі тенденції: бомбер Marc Jacobs Kids, комфортні джинси Chloe Kids, обʼємний і теплий пуховик After Label Kids та практичні кеди Golden Goose — запорука успіху. Звісно, неможливо встояти перед новими сукнями для маленьких принцес. За такими варто звернутися до колекції Self-Portrait, а найкращим помічником для пригод з улюбленими дрібницями стане яскравий місткий рюкзак Marc Jacobs Kids.

<b>Self-Portrait</b>

Для хлопчиків

Цього осінньо-зимового сезону маленькі денді змінюють класичні костюми на практичніші худі та спортивні штани, які представлені в колекції Golden Goose. Не варто оминати й нестандартний жилет C.P. Company, до дизайну якого додали протисонцеві окуляри, що ніби переносять у супергеройський мультфільм. А за впевнений рух відповідатимуть комфортні кросівки від Nike.

<b>After Label</b>

Потрібні речі, що обʼєднують усіх сучасних дітей, — ґаджети. У київському ЦУМі можна знайти бездротові навушники, що дають змогу якісно насолоджуватися переглядом улюблених мультфільмів чи прослуховуванням пісень, та фотоапарат миттєвого друку, щоб закарбувати цінні моменти. На додачу, не варто забувати й про книжку про пригоди супергероїв, конструктор та стильний рюкзак, що стане справжнім помічником під час шкільних буднів.

<b>Безпровідні навушники, Urbanista</b>

Пишні святкові сукні — справжні скарби в гардеробі юних модниць. Омріяні моделі варто шукати в колекціях Del Grano, Steiif та Monnalisa. До сукні з оксамитовим бантом і зображенням, мабуть, найулюбленішої іграшки всіх діток, добре було б додати золоту мінісумку, куди вмістяться всі потрібні дрібнички.

Del Grano

<b>Monnalisa</b>

За теплими й практичними лонгслівами та светрами на щодень радимо звернутися до Polo Ralph Lauren, чиї культові ведмедики цього сезону не полишають провідних місць у списку тенденцій. Окрім цього, у ЦУМі наявні мʼякі іграшки цього казкового персонажа, що можна знайти в Steiff.

<b>Polo Ralph Lauren</b>

Звісно, не варто забувати про такі улюблені серед дітей іграшки, як конструктори, трансформери та ляльки. Подарунки від LEGO, Tobot, Bubiloons, LOL та багатьох інших дитячих брендів можна знайти в крамниці іграшок "Мауглі", що розміщується на п’ятому поверсі універмагу.

<b>Конструктор LEGO Technic Lamborghini Sian FKP 37</b>

Київський ЦУМ запрошує батьків і дітей відвідати святкові заходи із солодкими подарунками з нагоди дня Святого Миколая 17 та 18 грудня з 12:00 до 14:00, а також 19 грудня з 16:00 до 18:00. Окрім цього, 17 грудня о 12:00 на 6 поверсі універмагу пройде дитячий майстер-клас з розпису новорічних іграшок. Наприкінці грудня в ЦУМі на малечу чекатимуть солодкі подарунки від Санти та його помічників: 30 грудня з 16:00 до 18:00 та 31 грудня з 12:00 до 14:00.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.