До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 5 ідей, як стилізувати прозору спідницю цієї весни

Прозора спідниця — одна з найгарячіших тенденцій сезону весна-літо 2024, вписати яку у власний гардероб набагато легше, ніж здається на перший погляд. Основне правило, яке слід пам'ятати при стилізації прозорих речей, — гра на контрастах, щоб підкреслену сексуальність цієї речі збалансувати більш утилітарним і навіть грубим одягом. Ми побачили, як прозорі спідниці носять гості модних показів.

Реклама

Прозора спідниця + довгий тренч

Прозора спідниця — зухвала річ тільки на перший погляд, а насправді її можна вписати навіть у лаконічний образ. Один із варіантів — поєднати її з однотонним приталеним тренчем, як британська модниця Алекса Чанг.

Прозора спідниця + кольорові колготки

Кольорові колготки — іще один великий тренд сезону весна-літо 2024, і їх також можна поєднати із прозорою спідницею. Найпопулярнішим у зірок стритстайлу став дует саме з червоними колготками. А вийде образ драматичним чи більш затишним — вже вирішувати вам.

Прозора спідниця + об'ємний жакет

Прозора спідниця + об'ємний жакет — одне з найулюбленіших поєднань у дівчат, які лише починають додавати прозорість у гардероб. Це робоча та безпечна формула, яку можна спробувати. Її основою може стати і класичний жакет, і більш неформальний — шкіряний або замшевий.

Прозора спідниця + трикотаж

Чуттєвість прозорої спідниці можна збалансувати не лише маскулінним силуетом, а й домашньою м'якістю, яку дарує трикотаж. Улюблений сірий светр або затишний кардиган точно знизять градус сексуальності, якщо є така мета.

Прозора спідниця + джинси

Прозора спідниця може бути не лише основою образу, а й частиною багатошарового ансамблю. Одне з найпопулярніших поєднань — із джинсами. Цей прийом використовували модниці на вулицях Копенгагена і Парижа.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.