КУПИТИ КВИТКИ

Вельветові штани — помітний тренд сезону осінь-зима 2024/2025

Вельветові штани офіційно повертаються. Це тканина, яка досягла своєї максимальної популярності в 1970-х роках, надає нескінченної м’якості розкльошеним моделям, які безвідмовно носила кожна студентка та любителька дискотек. Серед них виділяється Джейн Біркін, яка перетворила вельветові штани на ідеальне доповнення до простої білої футболки. Через декілька років Каролін Бессетт-Кеннеді також стала обирати вельветові пари, які вона поєднувала з кардиганом і своїми культовими чорними окулярами. Vogue.ua зібрав наймодніші вельветові штани в колекціях сезону осінь-зима 2024/2025.

Вельветові штани + блейзер у тон

Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger

Реклама.

Interior
Interior

Цієї осені все, що потрібно, щоб одягатися в класичній елегантності американського образу, — це вельветові штани вільного невимушеного крою. Такий фасон робить їх найзручнішою моделлю, яку можна носити годинами з будь-якої нагоди. Як додатковий бонус, вони чудові в гармонійних ансамблях, тому типовий брючний костюм замінює смужки на вельветову обробку, доповнюючись відповідним блейзером або жилетом. Додайте класичні білі кросівки або елегантні лофери на пласкій підошві — і будете готові до будь-якої зустрічі.

Вельветові штани вільного крою + ефектна блуза

Rabanne
Rabanne

Модниці та дизайнери рішуче пропонують несподіване і нетрадиційне поєднання візерунків і текстур. Саме в такі моменти мінімалізм відходить на другий план, а помаранчево-коричневі тони та принти в стилі бохо з блискучою обробкою беруть контроль. Останнім доповненням до цього еклектичного та веселого образу стануть байкерські черевики.

Вельветові штани з низькою посадкою + ботильйони з гострим мисом

Nili Lotan
Nili Lotan

Якщо ви шукали привід надіти гостроносі лаковані ботильйони зі штанами темно-карамельного кольору, вважайте цю пропозицію знаком. За допомогою таких вельветових штанів можна створити безліч образів, які зберігають юнацьку елегантність стилю преппі.

Темні вельветові штани + бомбер

Kolor
Kolor

Історія вельвету розповідає про міське та повсякденне минуле, яке молоді люди сприйняли як альтернативу джинсам. Kolor обрали кросівки як ідеальне взуття, яке природним чином підкреслює повсякденну сутність такого образу. Бомбер доповнює комплект, таким чином визначаючи новий "звичайний образ" сезону.

Темно-помаранчеві вельветові штани + водолазка

Останні місяці року — ідеальний час, щоб продемонструвати штани червоних, винних, коричневих і бордових тонів. Комбінація, перевірена модницями, — вельветові штани з широкими штанинами та светр-водолазка товстої в’язки.

Чорні вельветові штани + біла футболка

Це, мабуть, найбільш універсальне і популярне поєднання сезону осінь-зима 2024/2025. Штани вугільного відтінку є обов’язковим атрибутом, адже вони виглядають неймовірно з усім. Біла футболка стане вірним союзником, як це довели streetstyle-зірки.

За матеріалами Vogue.mx.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.