До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Велике повернення суконь та спідниць bubble

Спідниці-балони довгий час були відсутні на подіумах, проте цього сезону несподівано повернулися до колекцій. Силует bubble (у перекладі з англійської "бульбашка") був особливо популярний серед зірок спочатку у 1950-х роках, потім у 1980-х, і востаннє ми його бачили у колекціях 2000-х років. Розпізнати спідниці-балони ви можете за повітряною романтичною формою і підгорнутим краєм. Цієї весни дизайнери у своїх експериментах пішли далі і надали бульбашкового силуету також сукням, сорочкам і топам та показали, як носити цей тренд в повсякденному житті.

Ulla Johnson
Ulla Johnson

Реклама

Цього сезону суперечлива тенденція заграла по-новому. Несподівано привабливий вигляд мали сукні bubble з легкої руки Ulla Johnson. Ми бачили яскраві різнокольорові сукні-светри ручної в'язки, пастельні багатоярусні спідниці міді та драматичні нефритові сукні-трапеції з тафти і трикотажу, які додали колекції вишуканості та романтизму. Тим часом завдяки Molly Goddard і Valentino стало зрозуміло, як ввести речі силуету bubble у повсякденний гардероб. Якщо Моллі Годдард з яскравим топом-балоном поєднувала класичні штани, то П'єрпаоло Піччолі зробив ставку на об'ємну білу сорочку з підгорнутим краєм, яку ви можете носити і соло, і з джинсами або коротким шортами.

Proenza Schouler
Proenza Schouler

Khaite
Khaite

Sachin & Babi
Sachin & Babi

Christian Siriano
Christian Siriano

Своє бачення силуету bubble показали Proenza Schouler та Khaite. Якщо перші поєднували спідницю-балон кольору хакі з топом із торочками, високими шкарпетками та "дутими" сандалями, то другі додали спідницю-бульбашку до елегантної блузи з бантом. Варто відзначити, що bubble цього сезону може мати різний ступінь вираження — від невагомої легкості Prada до драматичних спідниць Christian Siriano.

Molly Goddard
Molly Goddard

Valentino
Valentino

Prada
Prada

Interior
Interior

Ulla Johnson
Ulla Johnson

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.