До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Велике повернення замшевих курток: яку модель варто придбати цієї весни

Замшева куртка, яка була особливо популярна в 1970-х роках, здається, повертається у списки головних трендів цієї весни. Про це свідчать нові колекції дизайнерів, а також модні виходи streetstyle-інфлюєнсерів. На Тижні моди в Парижі Алекса Чанг була помічена в замшевій куртці з великими накладними кишенями Miu Miu, а на іншому боці земної кулі Белла Гадід на вулицях Нью-Йорка поєднувала широкі джинси із замшевою курткою у вінтажному стилі.

Алекса Чанг
Алекса Чанг

Реклама

Оскільки ця тенденція, яка довгий час була відсутня у наших гардеробах, знову з'явилася на вулицях, то у колекціях весна-літо 2023 можна знайти безліч замшевих курток. На показі Hermès ми бачили кілька монохромних ансамблів з акцентом на замшеві деталі, зокрема було багато самодостатніх довгих курток. Те ж спостереження щодо Alberta Ferretti, які рішуче зробили поворот у бік 1970-х у своїй весняно-літній колекції, де замшу носили як повний образ або поверх в'язаних гачком речей. Свої версії замшевих курток також представили Tod's (модель з об'ємними рукавами на блискавці, що за формою нагадувала бомбер) і Ferragamo (укорочені куртки прямого крою).

Alberta Ferretti
Alberta Ferretti

Tod's
Tod's

Hermes
Hermes

Ferragamo
Ferragamo

Оскільки в замшевій куртці є та сама чарівність позачасових речей, ми пропонуємо придивитися до цієї моделі. Vogue.ua зібрав модні приклади, як носити замшеву куртку цієї весни.

<b>Як носити замшеві куртки цієї весни</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.