До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ультрамодні балетки Alaïa, які обирають streetstyle-зірки цього сезону

Балетки Alaïa — наш останній модний фаворит. Відтоді як у лютому 2021 року Пітера Мюльєра призначили креативним директором модного Дому Alaïa, він увічнив потужну кутюрну спадщину через колекції з фірмовими елементами ноу-хау, які більше, ніж будь-коли, відповідають духу часу. Що стосується аксесуарів, то і тут дизайнер був на висоті. Нещодавно на вулицях модних столиць зʼявився один з останніх об’єктів бажання — сумка-сердечко Alaïa, яку ми бачили всюди. В руках у Лейли Бехті та Тіни Кунакі, у відвертій і завжди позачасовій хроматичній палітрі, за останні місяці ця сумка піднялася до рангу інвестиції в моду. Але сьогодні йтиметься про ультрамодні балетки Alaïa які, як і раніше, важко дістати.

Ельза Госк
Ельза Госк

Реклама

Балетки на гумовій підошві, виготовлені в Італії та натхнені традиційним японським взуттям, буквально підкорили streetstyle-зірок цього сезону. Пітер Мюльєр представив їх у різних форматах: із замші та 3D-квітів, ажурні, хутряні та металізовані. Але тільки дві моделі стали обʼєктом бажання It-girls — балетки, прикрашені блискучими стразами, і варіанти в сіточку. Білі чи чорні, вони стали новою річчю першої необхідності у період міжсезоння і, напевно, переконають навіть найскептичніших жінок, що у тенденції balletcore попереду все ще світле майбутнє. Vogue.ua зазирнув у інстаграм-акаунти модниць і показав, які балетки Alaïa вони обирають цієї весни.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.