До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Теплі берети в колекціях осінь-зима 2022/2023

Цього сезону з’явився новий претендент на звання улюбленого зимового аксесуара — ним став берет. Бренди експериментували з дизайнами модного головного убору та пропонували різні версії. В центрі уваги опинилися вовняні моделі, берети з м’якого трикотажу, варіанти з великим плетінням, аксесуари зі шкіри й ошатні головні убори з лелітками. Vogue.ua зібрав наймодніші берети сезону осінь-зима 2022/2023, в яких ви не тільки не змерзнете, а й прикрасите свій повсякденний стиль.

Gucci

Поряд з такими головними уборами, як шапки-біні й теплі панами, берети знову здобувають популярність серед колекцій дизайнерів. Так, Алессандро Мікеле представив кілька актуальних варіантів: на подіумі з’явилися елегантні вовняні моделі у відтінку кемел, що стануть базовим аксесуаром у повсякденних образах, пухнасті яскраво-сині варіанти та берети з м’якої шкіри. Знайти свій ідеальний берет можна також у колекції українського бренду Ruslan Baginskiy. Дизайнер показав як лаконічні шкіряні головні убори, так і моделі в картатий візерунок "принц Уельський".

Реклама
Ruslan Baginskiy
Bora Aksu
Paul & Joe

Романтичні берети великого плетіння Paul & Joe, які ніби з трепетом в’язала ваша бабуся, з’явилися в пастельних колірних варіаціях. Носити їх марка пропонує із сукнями з відкладним коміром, м’яким трикотажем та блузами з делікатних матеріалів.

Gucci

Lili blanc
Liberatore

Vogue.ua зібрав наймодніші берети цього сезону, які можна придбати просто зараз.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.