До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: з чим носити білі джинси цього літа

Білі джинси – синонім настання тепла та класика літнього гардероба. Завдяки своїй лаконічності з ними добре поєднується абсолютно все – від білих сорочок вільного крою до яскравих футболок та лляних жакетів. Улітку білий денім – улюблена річ у гардеробі модниць, адже він не тільки підкреслює золотисту засмагу, а й додає свіжості образам. Цього сезону в тренді широкий світлий денім, джинси з незвичайними розрізами на талії або стегнах, варіанти з низькою посадкою, родом з нульових, а також класичні моделі прямого крою. Vogue.ua показує 5 модних способів, із чим носити білі джинси цього літа.

Монохром

Монохромний білий образ – один з улюблених способів стилізації в гардеробі streetstyle-зірок. Вибираючи total-white влітку, ви точно не помилитеся, адже він не тільки захищатиме вас від палючих сонячних променів, а й матиме набагато ефектніший вигляд, ніж чорні поєднання. Удень комбінуйте білий денім із лляними сорочками й топами із зав’язками на талії, а ввечері накидайте на плечі джинсову куртку або затишний кардиган. Щоб однотонний образ хотілося розглядати годинами, не забувайте про поєднання різних фактур і тканин

Реклама
З вишиванкою

Поєднання білого деніму й патріотичної вишиванки – справжній must-have цього літа. Спробуйте носити вишиванку не лише в дні національних українських свят, а й щодня в парі зі світлими джинсами. Модний варіант стилізації ви знайдете в українського бренду ETNODIM – білі джинси прямого крою в дуеті із сорочкою з вишитими візерунками та солом’яним брилем.

З маскулінною сорочкою

Тренд на маскулінність не втрачає своєї актуальності цього літа. Дизайнери пропонують вибирати об’ємні жакети, ніби зняті з чоловічого плеча, і бавовняні сорочки навмисне вільного крою. Останні – універсальний елемент літніх образів, адже їх можна римувати з купальниками на морському курорті, міксувати із широкими штанами в ділових образах або вдягати з білими джинсами в повсякденних виходах. Модний приклад стилізації показала фешн-інфлюенсерка Перніль Тейсбек.

З яскравим жакетом

Крім монохромних білих образів, цього літа пропонуємо комбінувати світлий денім з яскравими жакетами. Жовті, блакитні, зелені, рожеві або оранжеві блейзери складуть модну партію на щодень універсальним білим джинсам і додадуть барв сірим будням. Беріть приклад з модної інфлюенсерки Соні Лісон, яка вміло впроваджує яскраві відтінки у свій гардероб.

З кроп-топом

Якщо раніше вкорочені топи викликали асоціації лише зі спортивним стилем, то нині вони є основою літнього капсульного гардероба. Носити короткі топи можна не тільки з легінсами або велосипедками, а й брючними костюмами та утилітарним денімом. Цього сезону вибирайте білі джинси з високою талією, додавайте ефектний топ та зручну сумку на щодень, надихнувшись прикладом streetstyle-зірок.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.