До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Стиль 2000-х у колекціях сезону осінь-зима 2022/2023

Загальна ностальгія за модою минулого десятиліття повернула стиль 2000-х на новий рівень. Корсети, штани карго, босоніжки з елегантними ремінцями, мішкуваті джинси, "голі" сукні та прості майки знову опинилися у світлі софіт. Vogue.ua зібрав найефектніші образи у стилі "нульових" у колекціях сезону осінь-зима 2022/2023.

Fendi

Зухвалі та сміливі напівпрозорі сукні зʼявилися на показі Fendi. Таку носила Белла Гадід у поєднанні з короткою пухнастою курткою та довгими рукавичками. Окрім цього, до образу бренд додав окуляри в ностальгічній оправі. Штани карго у новій варіації показали Supriya Lele. Класичну бавовняну модель марка змінила на шовк, додавши до образу яскравий бралет, зроблений з тієї ж тканини. Звісно, не забувають дизайнери і про шкіру, улюблений матеріал для стилістичних експериментів. Шкіряний total look варто шукати у Sportmax.

Реклама
Supriya Lele
Sportmax

Кардигани також були частиною бурхливого стилю "нульових". Та цього сезону їх варто носити зі зухвалими міні, як у колекції Diesel. Так, можна легко створити сміливий образ на щодень, що не залишить вас без уваги. Короткі спідниці були помічені й у Miu Miu. Міучча Прада наполягає: носити їх варто з балетками, що також повернулися до переліку головних тенденцій – не без допомоги загальної модної ностальгії.

Diesel
Miu Miu
Dior

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.