До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Спідниця bubble: 3 способи носити цього літа

Захопивши нашу увагу цього сезону, спідниця bubble зі своєю повітряною формою змушує поставити питання — а як її, власне, носити? Не хвилюйтеся, ми вже маємо декілька варіантів.

Photo: Pernille Teisbaek
Photo: Pernille Teisbaek

Реклама

Ця легка спідниця-бульбашка знайома нам ще з 2000-х, а актуальній прихильності цьому дизайну ми завдячуємо брендам Simone Rocha, Richard Quinn та Loewe, які презентують сучасні інтерпретації цього стилю.

Цього сезону ми прогнозуємо повернення спідниці bubble до наших гардеробів, а, з огляду на її нетиповий силует, також передбачаємо сумніви щодо стилізації такої цікавої речі. Насамперед зауважте, що це пора експериментів — і не треба відвертатися від спідниці через сумніви чи страхи. Ось декілька способів її носити.

З колготками та балетками

Сама собою спідниця bubble є достатньо жіночною річчю, отже чому б не підкреслити це додатково? Пропонуємо поєднати її з колготками та балетками. Приталений верх із цікавими елементами додасть образу витонченості.

Photo: Sophia Roe
Photo: Sophia Roe

З жакетом

Для особливого силуету можна об’єднати декілька форм для контрасту. Оверсайз-жакет легко додасть образу унікальності.

Photo: Hanna Stefansson
Photo: Hanna Stefansson

З приталеним топом

Щоб підкреслити пишну форму спідниці, вдягаємо приталений топ. Можна обрати мінімалістичний кардиган чи лонгслів, а можна повторити за Ельзою Госк і вдягнути корсет.

Photo: Elsa Hosk
Photo: Elsa Hosk

За матеріалами voguescandinavia.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.