До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Принт пейслі – стильний вибір нового сезону (і не лише на банданах)

Головне натхнення "нульових" не втрачає свого модного духу. Принт пейслі, також відомий як бандана-принт, доречнний тепер усюди – і не лише на культових головних уборах. Vogue.ua розібрався, як носити цей яскравий візерунок прийдешнього сезону.

Від ковбоїв і зірок рок і гіп-гоп сцени до руху гіпі – пейслі знову у світі софіт. Незаперечним доказом цього є дані пошукової системи Stylight, яка в минулому сезоні зафіксувала 121% зростання пошуку бандана-принту в США. Доки на вулиці літо, варто додати до свого гардеробу трендові dad sandals з цим візерунком. Натхненням може стати образ модниці Каміль Шарʼєр.

Реклама

Окрім цього, цей зірковий принт також можна носити як основний. Оберіть, наприклад, жакет в стилі печворк, спортивний світшот або сет традиційних бандан. Усі ці предмети можуть стати справжніми помічниками під час складання осіннього гардеробу. Надихнутися допоможе наша добірка.

За матеріалами vogue.es.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.