До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

15 позачасових бретонок, в які варто інвестувати цієї весни

З 1858 року, коли згідно з указом бретонку було названо офіційним спорядженням французького флоту, цей трикотажний виріб із графічними смугами заявив про себе. Зробила свій внесок у популяризацію тільників і Коко Шанель, яка у 1916 році випустила свою тематичну колекцію, натхненна уніформою французьких моряків. Після цього смугастий джемпер також підкорив індустрію кіно. На екранах бретонки демонстрували зіркові актриси, зокрема Ліз Тейлор, Бріжит Бардо та Одрі Тоту. Зараз цей смугастий джемпер став незмінною класикою на щодень, а отже, має з'явитися у ваших весняних образах.

Реклама

Серед наших найулюбленіших моделей з морським принтом — джемпери Ami та Prada з логотипами, укорочена версія Saint Laurent авторства Ентоні Ваккарелло, бретонки Frankie Shop і Remain, варіант Totême і тільник великого розміру Khaite. Vogue.ua зібрав 15 позачасових смугастих джемперів, які можна додати до вашого весняного гардероба.

<b>AMI Paris</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.