До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як носити смугастий джемпер: показують Ріанна і Гейлі Бібер

Ріанна позувала в ефектній сукні Chanel разом із A$AP Rocky та їхнім сином на обкладинці британського Vogue у березні 2023 року, зʼявилася у яскраво-червоному образі Loewe на Super Bowl (у комплекті з накидкою Alaïa) та одягла прикрашене вбрання Maison Margiela by John Galliano, щоб виконати пісню "Lift Me Up" під час церемонії нагородження "Оскар-2023". А потім ще були образи Bottega Veneta і Valentino — 2023 рік став для зірки святом моди.

Ріанна і A$AP Rocky
Ріанна і A$AP Rocky

Реклама

І от новий яскравий вихід Ріанни: нещодавно співачку побачили з A$AP Rocky після церемонії вручення премії "Оскар" у смугастому джемпері Loewe, який, передбачаємо, буде скоро скрізь sold out. Вона заправила сорочку поло, щоб перетворити її на кроптоп та відкрити живіт, і доповнила їх двома основними речами свого гардеробу — мішкуватими джинсами Agolde і розстебнутими черевиками Timberland. Відповідно до свого стилю, Ріанна, як завжди, вибрала багато прикрас для вихідного дня: ланцюжки, кілька гвіздків і гігантську ефектну сережку. Її сумка була ще однією темою для розмов: Рірі тримала в руці клатч із останньої колекції чоловічого одягу Вірджила Абло для Louis Vuitton осінь-зима 2022/2023, який був прикрашений розмитою версією фірмової монограми Дому LV.

Джастін і Гейлі Бібери
Джастін і Гейлі Бібери

Мішкуваті джинси є основним елементом гардеробу не тільки Ріанни. Гейлі Бібер — ще одна прихильниця розслабленого деніму, і на початку цього тижня вона одягла майже такий самий образ, як і Ріанна. Бібер також зробила ставку на смугасту сорочку поло Loewe, яку вона скомбінувала з розслабленими вінтажними джинсами Levi’s, шкіряним бомбером чоловічого крою, чоботами Bottega Veneta і сумкою Miu Miu.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.