До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пальто зі штучного хутра – екологічний та стильний вибір цього сезону

Пальто – найуніверсальніший верхній одяг осінньо-зимового періоду. Воно досить тепле, щоб зігріти прохолодними днями, практичне, щоб вписатися в будь-який гардероб, і лаконічне, здатне стильно завершити будь-який образ. Цього сезону дизайнери беруть курс на екологічність і сталий розвиток: серед головних тенденцій очікувано опинилися пальта, зроблені зі штучного хутра. Vogue.ua зібрав найкращі з них у колекціях осінь-зима 2022/2023.

Lanvin

Говорячи про штучне хутро, не можна не згадати Стеллу Маккартні – дизайнерку, що одна з перших у модній індустрії відмовилася від натурального хутра. Її верхній одяг обожнюють streetstyle-зірки, моделі та інфлюенсерки. І це й не дивно: трендові й актуальні фасони в дизайнах Stella McCartney сусідять з практичними, комфортними та, що важливо, теплими матеріалами, використання яких не шкодить планеті. Цієї осені марка робить ставку на пальта, прикрашені смугастим принтом. Курс на візерунки підтримують і Versace, які на своєму осінньо-зимовому шоу презентували модель для найсміливіших модниць: у їхньому пальті яскравий зелений поєднується з рожевим і чорним.

Реклама
Stella McCartney
Versace
Undercover

Мʼякі пухнасті пальта варто шукати в колекції Balmain. Модель довжини максі бренд представив у ніжному ліловому відтінку, який вигідно римуватиметься з білими сукнями й аксесуарами. Michael Kors Collection показали пальто зі штучного хутра, що ідеально пасуватиме для вечірнього образа: так, у пару до нього варто додати чорний комбінезон та чоботи вище від колін, що вже встигли стати найтрендовішим взуттям сезону. Undercover та Lanvin роблять ставку на короткі та яскраві пальта. Рекомендуємо вибирати монохромні сині або ж прикрашені флористичними візерунками варіанти.

Michael Kors Collection
Balmain

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.