До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ошатна спідниця + базовий джемпер — найпрактичніший образ сезону

З усіх образів, які Кіра Найтлі продемонструвала під час нещодавніх пресзаходів у Нью-Йорку, де вона рекламувала новий фільм "Бостонський душитель", один особливо виділявся: максіспідниця Valentino з пір’ям і кашеміровий джемпер. Таке поєднання втілювало "відчуття легкості", яке її стилістка Лейт Кларк задумала для цієї поїздки. Це підтримує модний рух, що поставив високий і низький стилі в центр уваги.

Кіра Найтлі
Кіра Найтлі

Реклама

Prada
Prada

На нещодавніх показах сезону осінь-зима 2023/2024 ми бачили чимало ошатних спідниць. Prada представили новий погляд на звичайний повсякденний одяг, де вугільно-сірі светри з круглим вирізом поєдналися з міні та міді, прикрашеними квітами. Раф Сімонс пояснив за лаштунками, що на створення спідниці його надихнули прикраси, які часто можна побачити на весільних сукнях. "Повсякдення заслуговує красивих речей. Тому що кожен день життя важливий", — прокоментувала колекцію Міучча Прада. Molly Goddard також звернули увагу на красу щодення, яка цього сезону замінила фірмові елементи з тюлю. П’ятий образ, пишна спідниця з леопардовим принтом і бежевий трикотажний джемпер, уміло втілив цю концепцію.

Molly Goddard
Molly Goddard

Christoper Kane
Christoper Kane

Бізнес зверху — вечірка знизу: у Christopher Kane лаковані вінілові спідниці-олівці контрастували з простими кардиганами та джемперами. Те саме можна сказати про комбінацію шкіряної спідниці та мішкуватого джемпера у Gabriela Hearst, яку доповнювали шкіряні рукавички та черевики на шнурівці.

Gabriela Hearst
Gabriela Hearst

Prada
Prada

Найкращий аспект цього модного образу? Його легко втілити на практиці. Інвестуйте в ошатну спідницю і одягніть свій улюблений трикотаж, щоб надати образу безтурботного гламуру.

Текст: Alice Cary

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.